Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17éves lány kezelhető már...

17éves lány kezelhető már felnőtként?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit takar a felnőtt kifejezés nála? Én felnőtt voltam testileg, lelkileg is annak éreztem magam, de tudtam, hol a határ, anyagilag függtem, és tudtam, ez mit jelent, és hol a helyem a családban, betartottam a szabályokat.

Kezelheted felnőttként, ha felnőttként is viselkedik.

2011. dec. 10. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez ismerni kéne a lányt. Testileg mindenképp felnőtt, de szellemileg is fel kell nőni.
2011. dec. 10. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
17 évesen mindenki azt hiszi, hogy felnőtt már. De azért egy ennyi idős embernek még van mit tanulnia ehhez. Én azt gondolom, ha megfelelően érett gondolkodású, akkor felnőttként kell kezelni, hogy döntéseket hozhasson az Őt érintő kérdésekben, hiszen ez is egyfajta tanulási folyamat. Azért a háttérben még ott kell állni, és behúzni a kéziféket, ha gáz van.
2011. dec. 10. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy 17 éves még azért gyerek,sőt a 18-19 évesek is azok,az más,hogy nagykorú,ha megbízható felelősségteljes,akkor már persze máshogy kell kezelni,mint egy 13-16 évest,de a mindent megengedés,mindenhova elengedés jelenti a felnőttséget,akkor sztem még nem felnőtt.
2011. dec. 10. 07:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Engem már 14-15 évesen felnőttként kezeltek, szinte egyedül éltem.
2011. dec. 10. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!