Tetszik egy lany (15/L), az jo otlet lenne ha karacsonyra meglepnem valamivel? 15/F
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 17:14
1/7 anonim válasza:
Igen :) Szerintem valami nagyon egyszerű apróság jó indításnak. Ne lihegd túl (gyémánt gyűrű, ezermasnis csomagolás, hősszerelmes idézet), legyen csak lazán "gondolatébresztő" :)
2/7 anonim válasza:
Jó ötlet ,de ismered is egyáltalán?Legalább barátként vagy valahogy ismer téged?Mert ha csak így adod neki oda ,hogy ,,Tessék boldog karácsonytˇˇ akkor nagyon furcsa helyzetbe hozod.Bár ki tudja ez tőle is függ.
3/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy ismerem es joba is vagyok vele:)
Es nem irok szerelmes idezetet, meg korai lennexD
Egy kis pluss maci egy mikulas sapiba meg egy edessegcsomag + hajtogatok szines pappirbol egy viragot
Ez igy jo?
2011. dec. 1. 08:30
4/7 anonim válasza:
szerintem egy kis plussmaci,aminek mikulas sapkaja van tokeletes!meg raksz hozza kis csokit,vagy szaloncukrot es kesz is :)
5/7 anonim válasza:
Bárcsak én kapnék valamit attól a fútól, aki tetszik! :) Nekem annyi is elég lenne, ha megmondaná, hogy én is tetszek neki =)
De amúgy az a mikulássapis maci meg a csoki jó ötlet. Próbáld meg kinyomozni, hogy milyen csokit szeret, és olyat adj neki =)
6/7 A kérdező kommentje:
Mar tudom milyen csokit szeret:)
2011. dec. 2. 14:40
7/7 anonim válasza:
Én speciel nem igazán szeretem a személytelen ajándékokat (Plüssmackó, bögre.. Mihez kezdjek velük?)dehát te ismered a lányt.
Bár szerintem ha tetszel neki akkor szinte bárminek örülni fog. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!