Mit készítsek neki karácsonyra?
Lehet kapni hobby boltokban drót csillagalapot. (vagy teszvesz, vatera) Gyöngyöt kell rá fűzni, a végét elhajlítani és kész a dísz. Nagyon mutatós. Én ezt tavaly a PeCsában csináltam a kézműves kiállításon, idén úgy néz ki decemberben lesz - ha lesz - de nem biztos, hogy ott.
Lefotóztam, mindjárt feltöltöm.
Szia. Én nagyon szeretek kreatívkodni,ezért megpróbálok segíteni. Eszembe jutott valami ami viszonylag gyorsan kész van,nem kell hozzá nagyobb türelem és kézügyesség sem.
Gondolom nállatok is van hobbi bolt. Nálunk van és lehet kapni ilyen 'alap keretet' van egy fa lap és egy fa keret ez összesen 100Ft a kettő.
A sima lapra ráragasztasz egy képet amin ti vagytok,a keretet lefested,esetleg kidíszited és összeragasztod. Remélem érthető voltam. Ha nem érthető,de tetszik az ötlet szólj én is letudom fotózni:)
Vagy szintén hobbiboltban kapható ilyen kis dobozka(fa) aminek egy szív,téglalap,kocka stb, van kifaragva a tetején ebbe a kifaragott formába pedig beleteheted a képeteket. Ez 290Ft+nyomtatás.
De amúgy bemész egy ilyen hobbiboltba és ha ott se jön rád az iklet az eladók biztos segíteni fognak neked!!
Vagy: hajtogatni mennyire tudsz?
Pl teatasakokból lehet csillagokat hajtogatni, felragasztani kartonra, keretbe tenni. 4. oszt gyerekek meg tudták csinálni. :) Ha érdekel, küldök leírást.
Jujj ,nagyon aranyosak vagytok!:)
Hajtogatási tehetségem még nemnagyon mutatkozott,de ha küldenél linket megpróbálhatom.
Köszi mindenkinek!!:)
Jajj igen amit még írni szerettem volna:)
Vehetsz gipsz formát (500-1000Ft-ig lehet venni) és gipsz (itt 300ft).
És olyan gipszformát is tudsz venni ami ilyen gyertyatartós.ilyesmire gondolok:
Kiöntöd a gipszetformát utána lefested kedvedre,veszel hozzá egy szép gyertyát és beleteszed,ez se bonyolult és mégis szép:)
Ez meg kb 30 forintodba kerül,ha van otthon festéked:
Ez egy jó origamis oldal, nézz szét, közben előkeresem és lefotózom a mintát.
Nem kell ilyen teatasakból csinálni, bármilyen lehet, csak egyforma kell egy csillagon belül. Nem muszáj az összes lépést megcsinálni, előbb is abbahagyhatod, ami "csúcsos", azt lehet csillag formába rendezni.
Először gyakorold ki egy papíron, aztán 1 db teatasakon, így tudni fogod, hogy pl hol kell levágni, hogy jól nézzen ki. Sok sikert! Ha elakadsz, szólj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!