Lehet valamit kezdeni a lányommal? Miért nem engedi hogy a szobájában együnk?
Senki sem örül ha a szobájába betolakodnak mások. De az életben van sok minden aminek nem örülünk. Ha egyszer nincs máshol hely, akkor teljesen evidens hogy kusiban marad és összepakol. Gondolom menstruálni sincs túl sok kedve mégsem tehet sok mindent ellene. Az életben vannak kötelességeink, amiket el kell végezni, lehetőleg széles vigyorral.
Szerintem a lakás a tietek, és ilyen esetekben rendelkezhettek a szobája felett. Én sem örülnék, ha a szobámba enne a család, de ha vagy ez, vagy egy vagyonért kibérelni egy éttermet, akkor inkább ez. Nem is értem ezt a dolgot. Azt a szobát tőletek kapta, ha nektek szükségetek van rá, akkor visszaadja. Ennyire egyszerű. Én szépen felajánlanám neki, hogy ha nem akarja a szobát átadni egy napra, mert az az ő saját magánszférája, akkor költözzön koliba, és nektek meg lesz egy plusz vendégszobátok. Probléma megoldva!
Úgy van, pontozzatok le majmok. Teszek rá. De nem tudom ki a "hisztis", ha berág azért, mert más véleményen vagyok.
Én sem örülök neki ha a 25. rokon is az én szobámban van. De semmigond, legyen nektek igazatok. Majd jól lepontozok én is mindenkit, akik a "hisztis a lányod" csoportot erősítik. Puszika :-*
Azt nem tudom hogy a lányodnak igaza van e de azt én is utálom ha a rokonság becsôdül a szobámba vagy akár a szüleim takarítani is bemennek úgyogy nekem szabályosan könyörögmön kell hoy hagy takarítsam én a saját szobámat. Elismerm lehet hogy már egy kicsit irreálsi de mindenkinek meg vannak a maga hóbotrjai ami a külvilágszámára érthetetlen.
Pont tegnap volt hogy anyukám ajtóstul ront rám fogmosás közben egy papírral a kezében hogy "mi ez azt montad hogy idén még egy rossz jegyet sem kaptál kezded a hazudozást... "stb. majd amikor végre szóhoz jutok mutatom a dogára irt dátumot: 2011 Ebbôl az a lényeg hogy az a papír a szobámban volt a fiókonban.
Annak aki ezt a "Bezzeg nálunk" szöveget nyonja annak azt üzenném hogy nincs is annál nagyobb egoizmus amikor valaki azt hisz hogy csak az a jó ahogy ô csinálja és mindenki más egy idióta. Ès serintem ezeknek az embereknek is mevannak az olyan dilijei amik miatt mások hisztisnek tatják ôket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!