Mit tegyek a lányommal, ha ezeket találtam a szobájában?
Mit csinálnék??? Adnék neki óvszert!
És szólnék hogy bennem bízhat mert nem csak az anyukája hanem a barátnője is szeretnék lenni!
Istenem nagy lány, barátja van, köröm, hajfestés szép bugyik ez már nem olyan nagy dolog, ettől még nem lesz sem több sem kevesebb!
Azt kifelejtettem hogy természetesen ez úgy működik nálam ha nem 2 hónapja ismeri a fiút!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
miért kellett még egyszer kiírni??? Egyébként nem szabad kutatni a lányod szobájában, aki tiltással nevel hazudni tanít!
Mit tennék? Imádkoznék, hogy az eddigi nevelésemből megragadt benne valami, hiszen most már minden tekintetben késő nevelni. :-)))
De viccet félretéve, felnőtt a kislányod. Tudja, mitől döglik a légy, be is veti a fegyverét. Nincs ezzel gond, ha okosan teszi, de nagyon fontos, hogy bízzon benned is, tudja, hogy a barátja is vagy, nem csak az anyja. Abból indulok ki, hogy normálisan nevelted, akkor pedig megvan az esély rá, hogy ésszel teszi, amit tesz.
Valamint: csinálja, de mértékkel, mert nagyon könnyű átesni a ló túloldalára. És tényleg fohászkodj, hogy elegendő útravalót adtál neki.
nem kell neki annyi pénzt adni, és akkor mindezekhez nem jut hozzá.
amúgy meg, amíg csak ezek vannak, nem gáz. majd akkor aggódj, ha használt kotont találsz.
Ugyan már 4-eske, ezt most miért kellett? Gondolod, hogy nem emlékszik, vagy kevés a hely a neten, azért aggódsz? Vagy dicsekedni akartál, hogy fejből tudod a kérdéseket?
Én elismerem tudásod, ha erre vágysz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!