Mit tegyek a lányommal, ha ezeket találtam a szobájában?
Kedves utolsó! Ez hülyeség...neked van gyereked???
Ettől nem lesz vki. láza p**** :D:D Nevetséges a mai világban aki ennyire konzervatív!! De nem vagyunk egyformák!!
Kérdező! Csajosodik, hagyd őt a dolgaival ne iszkáld mert csak eltávolodik tőled!! Adj neki óvszert vagy mégjobb ha csak a szobájában hagyod hogy észrevegye!! Hidd el tudni fogja hogy mit csináljon vele! De így tudni fogja hogy nem piszkálod, tiszteletben tartod a magánéletét és mindent elfog neked mondani!!! Ha tiltod csak roszabb lesz, és ugyis megoldja a hátad mögött is hidd el!!
Ja és tegnap tényleg volt ilyen kérdés...és ha te is az vagy...akkor még annyit tennék hozzá, hogy direkt ne turkálj a szobájába!!
A kérdésemre nem válaszoltál!! mind1!!
Énis hordtam ilyeneket annó és nem voltam láza p*** :D Nevetséges!! Sőt igen már szexeltem is!!! 13 voltam mikor először és több mint 6 évig voltam együtt a fiúval!!!
De ha elakarja űzni akkor halgasson rád..
Kérdező, egyik napról a másikra nőtt fel a kislányod?
:-))
Törődj bele, kedves, ez van. Ha eddig nem vetted észre a jeleket, nem mondta el a dolgait, akkor most ne zaklasd, mert elvadítod.
A bugyikat feltehetően a fiókjában találtad, de mondd csak, mit kerestél ott? Nem szép dolog kutakodni.
"akkor aggódj, ha használt kotont találsz"
Szerintem ez nem olyan rossz, mintha pozitív terhességi tesztet találna...
Sziasztok! A 4. által küldött kérdést én írtam ki. Nem tudom,hogy ez a kérdés csak kitalacio? Talán megirigyelte a +70 választ?
Azt gondolom ilyennel nem kell hazudni.
Üdv, 34 N
(még most nézem,hogy a kor is stimmel.az én lányom 16,5 barátja 18,5)
ez nem olyan nagy vétek. Szerintem ne aggódj, a műköröm múlandó, majd megunja. A tangák... hát... a lányod már kezd felnőni, inkább beszélgess el vele a biztonságos szexről, és mondj el neki mindent a helyes védekezési módszerekről.
Sajnos sok fiatal a pénztárcában tart 1 gumit arra az esetre, ha lenne valami, vagy a zsebében csak sajnos az ilyen hibákból lehetnek a terhességek...
A ami fiatalság már szexel, nem tudod ettől megóvni, de segithetsz neki, hogy elővigyázatos lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!