Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi baja a legjobb barátnőmnek?

Mi baja a legjobb barátnőmnek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. a legjobb barátnőmről van szó..

Nagyon rég óta lb-k vagyunk mindent megosztunk egymással

De az utóbbi időben furcsán kezdett el viselkedni.Nem akar eljönni sehova,állandóan sír,még a suliban is ki van bukva

Próbáltam vele beszélni,hogy mi a baj..de azt mondta nem mondhatja el

Sosem láttam még ilyen szomorúnak szegényt:(

Tudom hogy valami nagy baj van

Nem rég beszéltem vele,és olyanokat mondott,hogy nem bírja tovább,és hogy ma este öngyilkos lesz..Borzasztóan aggódom érte

De még mindig nem hajlandó elmondani hogy mi van

Mit tegyek?

Előre is köszönöm a válaszokat

2013. szept. 29. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Tegnap én találtam meg:( Borzasztó látvány volt..

Ma bementem hozzá a kórházba

Azt mondta hálás nekem amiért megmentettem. De látom hogy még mindig nagyon szomorú:( Lehet el kellene vinni pszichológushoz

2013. okt. 13. 18:22
 72/80 anonim ***** válasza:
100%
ilyen lelki megrázkódtatás után biztos jót fog tenni neki a pszichológus. és örülnék, ha ilyen barátaim lennének, mint amilyen te vagy, kedves kérdező! gyakorlatilag megmentetted a barátnőd életét, nagyra tartalak ezért! mielőbbi gyógyulást kívánok a barátnődnek, és remélem, egy szép napon majd lelkileg is felépül ebből a szörnyűségből! nagyon szorítok neki/nektek!
2013. okt. 13. 20:00
 73/80 anonim ***** válasza:
100%
A legjobbakat kívánom mindkettőtöknek! <3 Remélem nekem soha nem kell megélnem hogy egy barátnőmmel ez történik, borzasztó lehet :( neked pedig továbbra is minden elismerésem! A nevelőapjának kellene inkább felvágni az ereit, undorító, szavakkal nem lehet kifejezni mennyire undorító.
2013. okt. 13. 20:09
 74/80 anonim ***** válasza:
hogy van?
2013. okt. 14. 11:00
 75/80 anonim ***** válasza:
100%
szegény lány...:( te pedig igazi barát vagy, szerencsés hogy ilyen barátnője van :) jobbulást neki
2013. okt. 14. 11:21
 76/80 A kérdező kommentje:

Köszönjük

Ma kiengedték a kórházból

De még mindig változatlanul szomorú:'( Próbálom jobb kedvre deríteni

2013. okt. 14. 19:49
 77/80 anonim ***** válasza:
már túl van a nehezén
2013. okt. 14. 21:25
 78/80 anonim ***** válasza:
100%
Most kell neked is és neki is a legkitartóbbnak lenni ... Neked is és a barbatnodnek is csak a legjobbakat , erőt és kitartást kívánok !
2013. okt. 15. 16:29
 79/80 A kérdező kommentje:

Köszönjük

Próbálunk mindketten erősek lenni:)

2013. okt. 18. 21:17
 80/80 anonim ***** válasza:
61%
Hogy van most a barátnőd? Még mindig rengeteg sikert, és minden tiszteletem a tiéd! Tényleg.
2013. okt. 21. 21:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!