Mi baja van a barátnőmnek? Legjobb barátnők voltunk.
17 éves vagyok, a barátnőm 18. Osztálytársak vagyunk, eddig mindent megbeszéltünk, mindent kipletykáltunk, nem voltak titkaink egymás előtt. Kb 1 hete nagyon flegma lett velem. Egész nap nem szól hozzám, csak ha muszáj. Kérdeztem mi baja, de nem mond semmit. Lenézően néz rám, másokkal beszélget, ha irok neki Facebook-on akkor csak 1 szavas választ kapok vissza. Nem tettem
semmi rosszat, de mégis ilyen. Mit csináljak? Talán féltékeny?
Az a baj, hogy mindketten erős személyiségűek vagyunk, mindig.
Nem lehet, hogy fiu van a dologban? Esetleg e miatt féltékeny rád.
25N
"Az a baj, hogy mindketten erős személyiségűek vagyunk"
Két dudás nem fér meg egy csárdában. Mióta vagytok legjobb barátnők?
Ugyanezt szokták mondani. Hogy csoda, hogy eddig nem veszekedtünk.
2 éve vagyunk barátnők.
nekem is ez volt h legjobb barátnők meg minden aztán meg össze jött egy fiúval és azt se tudja hogy egyáltalán élek-e mindig én kerestem a társaságát is. olyannyira eltávolodtunk hogy faceról is letörölt a 18-ik szülinapjára el se hívott pedig mióta ismerjük egymást mindig együtt szülinapoztunk meg szilvesztereztünk
általános 8-ik óta ismerem (13) most 17 vagyok
Lehet valaki mondott rólad valamit neki, vagy csak egyszerűen most ilyen kedve van.
Próbáld meg vele tisztázni a dolgokat ,személyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!