Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi baja van a barátnőmnek?...

Mi baja van a barátnőmnek? Legjobb barátnők voltunk.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátnőm 18. Osztálytársak vagyunk, eddig mindent megbeszéltünk, mindent kipletykáltunk, nem voltak titkaink egymás előtt. Kb 1 hete nagyon flegma lett velem. Egész nap nem szól hozzám, csak ha muszáj. Kérdeztem mi baja, de nem mond semmit. Lenézően néz rám, másokkal beszélget, ha irok neki Facebook-on akkor csak 1 szavas választ kapok vissza. Nem tettem

semmi rosszat, de mégis ilyen. Mit csináljak? Talán féltékeny?

Az a baj, hogy mindketten erős személyiségűek vagyunk, mindig.

2012. ápr. 27. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy fiu van a dologban? Esetleg e miatt féltékeny rád.

25N

2012. ápr. 27. 11:40
 2/8 A kérdező kommentje:
De milyen fiú? Neki van 3 éve barátja, nekem 1 éve.
2012. ápr. 27. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy mindketten erős személyiségűek vagyunk"

Két dudás nem fér meg egy csárdában. Mióta vagytok legjobb barátnők?

2012. ápr. 27. 15:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Ugyanezt szokták mondani. Hogy csoda, hogy eddig nem veszekedtünk.

2 éve vagyunk barátnők.

2012. ápr. 27. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem is ez volt h legjobb barátnők meg minden aztán meg össze jött egy fiúval és azt se tudja hogy egyáltalán élek-e mindig én kerestem a társaságát is. olyannyira eltávolodtunk hogy faceról is letörölt a 18-ik szülinapjára el se hívott pedig mióta ismerjük egymást mindig együtt szülinapoztunk meg szilvesztereztünk

általános 8-ik óta ismerem (13) most 17 vagyok

2012. ápr. 27. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet valaki mondott rólad valamit neki, vagy csak egyszerűen most ilyen kedve van.

Próbáld meg vele tisztázni a dolgokat ,személyesen!

2012. ápr. 27. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szeméylesen hívd félre és kérd meg mondja el mi baja. Elvileg ha barátok vagytok/voltatok, ennyit megtehetne... Írj, hogy mi lett.
2012. ápr. 30. 01:43
 8/8 anonim válasza:
ugyan ez van most... velem is tök flegma a legjobb barátnőm. Le se szar meg mindig másokkal jófejkedik. De ha megunja őket akkor jön hozzám:/ Ha nem jó a ló ott a szamár:/ Hagyd őt és barátkozz mással majd ráébred ki is a legjobb barátnője;)
2013. máj. 5. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!