Barátnőmnek közeleg a 20. születésnapja. Régóta barátnők vagyunk, valami apró, de emlékezetessel lepném meg. Ami majd emlékezteti a barátságunkra, de anyagilag annyira nem ráz. :D ötletek? 20/L
lehet hülyeségnek hangzik..
Ugyanígy volt az egyik barátnőm is,és vett egy párnát,arra vart vagy varratott huzatot nem tudom pontosan megmondani,és ragasztott rá pár képet amelyen ketten vannak :)
Ha jól tudom azért ezt adta neki,hogy amikor elalszik és az ágyán van akkor ne felejtse el őt :D
egy chip and dale fiú elég emlékezetes lesz!
Nem olcsó de emlékezetes!
Anyagilag nem tudom, mennyire gondoltál, de egy fotókönyv eredeti ötlet, és nálunk mindenki örült neki. :)
Mondjuk sajnos az kicsit drágább, de te tudod összetenni, szóval tudod kicsit szabályozni az árát.
(Pl. CEWE fotókönyv)
Adhatnál neki, egy olyan tükröt, amire olyan dolgokat ragasztasz, amire mindketten boldogan emlékeztek vissza (pl mozijegy,valamilyen régi fénykép).
És akkor ha bármikor belenéz a tükörbe, előjönnek a jó emlékei veled kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!