Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi baja a legjobb barátnőmnek?

Mi baja a legjobb barátnőmnek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. a legjobb barátnőmről van szó..

Nagyon rég óta lb-k vagyunk mindent megosztunk egymással

De az utóbbi időben furcsán kezdett el viselkedni.Nem akar eljönni sehova,állandóan sír,még a suliban is ki van bukva

Próbáltam vele beszélni,hogy mi a baj..de azt mondta nem mondhatja el

Sosem láttam még ilyen szomorúnak szegényt:(

Tudom hogy valami nagy baj van

Nem rég beszéltem vele,és olyanokat mondott,hogy nem bírja tovább,és hogy ma este öngyilkos lesz..Borzasztóan aggódom érte

De még mindig nem hajlandó elmondani hogy mi van

Mit tegyek?

Előre is köszönöm a válaszokat

2013. szept. 29. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva!:( Sajnálom szegényt.. Az nevelőapja csak ütötte vagy...?
2013. okt. 10. 20:05
 62/80 A kérdező kommentje:
Nem csak ütötte...:(
2013. okt. 10. 21:00
 63/80 anonim ***** válasza:
jézusom! azonnal mondd el az anyukájának, és vidd orvoshoz a barátnődet! pár nap múlva már nem fogják tudni orvosilag kimutatni, gyorsan kell cselekedni. azért is jó az orvos, mert ha az anyukája nem hinne neked (én nem ismerem őt, nem tudom, milyen nő, így a legrosszabb esetből indulok ki), arra ár nem tudja azt mondani, hogy hazudik, nem is a férje bántotta a barátnődet. ez szörnyű!
2013. okt. 11. 13:31
 64/80 anonim ***** válasza:
mi letr?
2013. okt. 11. 17:11
 65/80 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, mindenképp írd meg mi lett! A nevelőapját meg szívem szerint főbelőném. Ha az nem túl kegyes...

Jobbulást kívánok a barátnődnek, nekem hála istennek soha nem volt még ilyen élményem, ezért nem tudom mennyi idő alatt lehet többé-kevésbé kiheverni, de remélem minél hamarabb sikerül neki  te pedig csodálatos barátnő vagy hogy így támogatod :) a legjobbakat kívánom mindkettőtöknek!

2013. okt. 11. 20:54
 66/80 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Elmentünk orvoshoz

Az anyukájának is elmondtuk

Azonnal feljelentette a fickót

Remélem életfogytiglant kap ezért és majd jól felpróbálják odabent..

Szegény barátnőm még mindig teljesen ki van:( Minden egyes apró hangtól is teljesen megijed:( De próbálok neki mindenben segíteni és mellette lenni

2013. okt. 12. 10:41
 67/80 anonim ***** válasza:
Hogy van?
2013. okt. 13. 08:32
 68/80 A kérdező kommentje:

Kórházban van:(

Tegnap felvágott a karjában egy eret..:( Csoda hogy nem vérzett el:( Annyira sajnálom

2013. okt. 13. 15:42
 69/80 anonim ***** válasza:
:( és az a b...
2013. okt. 13. 17:12
 70/80 anonim ***** válasza:
100%
:( nagyon sajnálom szegényt ... És téged pedig csodállak , nincs sok ilyen ember aki ilyen körülmények közt sem hagyja cserben a legjobb barátját :) Sok kitartást neked is és a barátnődnek is bár tudom hogy most mindkettőtöknek nagyon nehéz ...
2013. okt. 13. 17:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!