Mi baja a legjobb barátnőmnek?
16 éves lány vagyok. a legjobb barátnőmről van szó..
Nagyon rég óta lb-k vagyunk mindent megosztunk egymással
De az utóbbi időben furcsán kezdett el viselkedni.Nem akar eljönni sehova,állandóan sír,még a suliban is ki van bukva
Próbáltam vele beszélni,hogy mi a baj..de azt mondta nem mondhatja el
Sosem láttam még ilyen szomorúnak szegényt:(
Tudom hogy valami nagy baj van
Nem rég beszéltem vele,és olyanokat mondott,hogy nem bírja tovább,és hogy ma este öngyilkos lesz..Borzasztóan aggódom érte
De még mindig nem hajlandó elmondani hogy mi van
Mit tegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat
Jézusom, mindenképp írd meg mi lett! A nevelőapját meg szívem szerint főbelőném. Ha az nem túl kegyes...
Jobbulást kívánok a barátnődnek, nekem hála istennek soha nem volt még ilyen élményem, ezért nem tudom mennyi idő alatt lehet többé-kevésbé kiheverni, de remélem minél hamarabb sikerül neki te pedig csodálatos barátnő vagy hogy így támogatod :) a legjobbakat kívánom mindkettőtöknek!
Köszönöm
Elmentünk orvoshoz
Az anyukájának is elmondtuk
Azonnal feljelentette a fickót
Remélem életfogytiglant kap ezért és majd jól felpróbálják odabent..
Szegény barátnőm még mindig teljesen ki van:( Minden egyes apró hangtól is teljesen megijed:( De próbálok neki mindenben segíteni és mellette lenni
Kórházban van:(
Tegnap felvágott a karjában egy eret..:( Csoda hogy nem vérzett el:( Annyira sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!