Mi baja a legjobb barátnőmnek?
16 éves lány vagyok. a legjobb barátnőmről van szó..
Nagyon rég óta lb-k vagyunk mindent megosztunk egymással
De az utóbbi időben furcsán kezdett el viselkedni.Nem akar eljönni sehova,állandóan sír,még a suliban is ki van bukva
Próbáltam vele beszélni,hogy mi a baj..de azt mondta nem mondhatja el
Sosem láttam még ilyen szomorúnak szegényt:(
Tudom hogy valami nagy baj van
Nem rég beszéltem vele,és olyanokat mondott,hogy nem bírja tovább,és hogy ma este öngyilkos lesz..Borzasztóan aggódom érte
De még mindig nem hajlandó elmondani hogy mi van
Mit tegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat
#11-es, hogy te mekkora idióta vagy...
Vannak ellenségei, rosszakarói a barátnődnek?
Éreztesd vele, hogy mellette állsz, és nincs egyedül! Nézzetek meg otthon egy filmet(ha moziba nem szeretne kimozdulni, tökéletes megoldás).
Egyszer csak nem fogja bírni, és elmondja..
Sok sikert! :( :)
11:Baromi vicces vagy..
12:Nem igazán,talán akik féltékenyek rá
Köszönöm:)
Köszönöm a válaszokat
Ma is tök szomorú volt a suliban is,meg végig csöndben volt
Nagyon aggódom érte:(
Gondoltam már rá,de ha az anyukájának,és nekem sem mondja meg,akkor nem hiszem hogy egy idegennek megmondaná:(
Próbáltam faggatni..Csak annyit sikerült kiszednem belőle,hogy valaki valami olyat tett vele amit ő nem akart..de hogy ki és mit azt nem tudom:"( Ahj bárcsak tudnék neki segíteni
Valószínű.
Borzasztóan aggódom érte..még mindig nem hajlandó elmondani
De amíg nem tudom hogy ki volt,és pontosan erőszak volt-e addig nem tudom mit tegyek..szóljak az anyukájának?
De akkor meg rám lesz mérges:(
Ma említettem neki a nőgyógyászt
Azt mondta,hallani sem akar róla..
Egyre biztosabb vagyok az erőszak dologban:"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!