Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi baja a legjobb barátnőmnek?

Mi baja a legjobb barátnőmnek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. a legjobb barátnőmről van szó..

Nagyon rég óta lb-k vagyunk mindent megosztunk egymással

De az utóbbi időben furcsán kezdett el viselkedni.Nem akar eljönni sehova,állandóan sír,még a suliban is ki van bukva

Próbáltam vele beszélni,hogy mi a baj..de azt mondta nem mondhatja el

Sosem láttam még ilyen szomorúnak szegényt:(

Tudom hogy valami nagy baj van

Nem rég beszéltem vele,és olyanokat mondott,hogy nem bírja tovább,és hogy ma este öngyilkos lesz..Borzasztóan aggódom érte

De még mindig nem hajlandó elmondani hogy mi van

Mit tegyek?

Előre is köszönöm a válaszokat

2013. szept. 29. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
ezt olvasva már én is aggódm a barátnődért :(. láthatóan a rábeszéléssel nem mentek semmire. próbáld meg talán úgy, hogy átmész hozzá, és megmondod neki, hogy nem édekelnek a részletek, nem kell elmondania, ha nem akarja, viszont nagyon aggódsz érte, nagyon szereted, nem akarod elveszíteni, mert számodra ő nagyon fontos, és legalább egy kerettörténetet szeretnél kapni, hogy segíts neki. és nem viccelünk az orvossal. most nektek kell erősnek lennetek,és el kell őt vinni, mert ez nem tréfa! szeretettel, de kellően határozottan mondd el neki, hogy félted, mindenben mellette állsz, és ez az ő érdeke. persze nem azt mondom, hogy lekötözés, és elcibálás, de kellő határozottsággal kell a dologhoz állni - talán ha látja, hogy te szilárd vagy, ilyen ingatag lelkiállapotban mer majd rád támaszkodni. igen, nem finomkodós módszer, és nekem sem tetszik, ezt hozzá kell tennem, de átéltem hasonlót pár évvel korábban, és tudom, hogy ez az utolsó, ami egy ilyen esetben segíthet. nagyon nagyon szorítok nektek! írj majd, ha jobban van a barátnőd.
2013. okt. 7. 19:40
 52/80 A kérdező kommentje:

52-es Köszönöm:)

Minden eszközzel próbálok neki segíteni

2013. okt. 7. 20:45
 53/80 anonim ***** válasza:
Megtudtál valamit?
2013. okt. 8. 20:06
 54/80 anonim ***** válasza:
naaa
2013. okt. 10. 13:50
 55/80 A kérdező kommentje:

Pont az amire gondoltam

a nevelőapja bántotta:"(

2013. okt. 10. 15:49
 56/80 anonim ***** válasza:
100%
Hogy derítetted ki ? Mit művelt vele az a mocsok ?
2013. okt. 10. 17:07
 57/80 A kérdező kommentje:

Addig kérdezgettem..amíg végre lassan,könnyek között elmondta:(

Pont azt,amire gondoltam:( borzalmas

2013. okt. 10. 17:10
 58/80 anonim ***** válasza:
úristen, ez szörnyű! és az anyukája tudja már?
2013. okt. 10. 18:10
 59/80 A kérdező kommentje:

Nem,az anyukája még nem tudja.Azt mondta ne mondjam el neki.

De muszáj lesz..és lehet ezért egy picit meg fog haragudni,de később hálás lesz érte

Most egy pár napra hozzánk költözött hogy biztonságban legyen

2013. okt. 10. 18:56
 60/80 anonim ***** válasza:
jaj de jó
2013. okt. 10. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!