Szerintetek jó ötlet?
Ha ennek örülnél, ezt szeretnéd, akkor egy próbát megér. Ha megengedték a második 2 lyukat is, akkor szerintem nem lesz nagy gond.
Én nem voltam ennyire bátor, először csak a bal fülembe kértem még egy lyukat 14. születésnapomra. Aztán a következő évbe még 1-1 lyukat lövettem mind a két fülembe, így a balba 3, a jobba pedig 2 lyuk van. Én nem bántam meg, a mai napig imádom őket. És ha valahol elegánsan kell megjelenni, az sem gond, ha nem teszek be csak 1-1 fülbevalót, mert az a pici lyuk nem is feltűnő. :)
Szerintem jó alkalom rá, ha szeretnéd. Én is egy ideje gondolkodok mégegy lyukon, de nem tudom, a jobba vagy a balba kéne. A jobban van kettő, a balban egy, de jobb oldalon fel van nyírva a hajam, ott látszanaka fülbevalók :)
Egyébként a láncosokat én is szeretem, a kis gyűrűt csak felnyomod oda, nem kell szúrni hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!