Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jó ötlet?

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy a névnapom október 2-án van,és a szüleim megkérdezték, hogy esetleg van-e valamilyen tervem hogy mi legyen az ajándékom. Én arra gondoltam hogy kilövetem a fülem.( most van mindkét fülembe 2 lyuk) Tehát erre kérnék engedélyt, a névnapomra. Ha megengednék, akkor úgy csináltatnám meg hogy mind a két fülembe még 1-et, vagy csak a bal fülembe 2-t.( ha az utóbbi akkor a balba lenne 4 a jobba pedig 2) Jó ötlet? Megmerjem kérdezni?

2013. szept. 29. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennek örülnél, ezt szeretnéd, akkor egy próbát megér. Ha megengedték a második 2 lyukat is, akkor szerintem nem lesz nagy gond.

Én nem voltam ennyire bátor, először csak a bal fülembe kértem még egy lyukat 14. születésnapomra. Aztán a következő évbe még 1-1 lyukat lövettem mind a két fülembe, így a balba 3, a jobba pedig 2 lyuk van. Én nem bántam meg, a mai napig imádom őket. És ha valahol elegánsan kell megjelenni, az sem gond, ha nem teszek be csak 1-1 fülbevalót, mert az a pici lyuk nem is feltűnő. :)

2013. szept. 29. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
jó lenne tudni hány éves vagy. Amúgy inkább még pár fülbevaló mint száj meg orr piercing mert az undorító és már nagyon nem divat. Később simán benő, ha mégis nagyn ellene vannak lehet venni olyan fülbevalókat is amihez nem kell kilövetni a füled de rá tudod tenni, kis ezüst karikák a fülcimpára stb.
2013. szept. 29. 09:51
 3/6 A kérdező kommentje:
14/L tavaly névnapomra kaptam a második lyukat.:) délután megkérdezem!Drukkoljatok! *zöld pacsi ment*
2013. szept. 29. 10:02
 4/6 A kérdező kommentje:
ide lentre akarom, a második után, semmiképp sem a porcba!
2013. szept. 29. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó alkalom rá, ha szeretnéd. Én is egy ideje gondolkodok mégegy lyukon, de nem tudom, a jobba vagy a balba kéne. A jobban van kettő, a balban egy, de jobb oldalon fel van nyírva a hajam, ott látszanaka fülbevalók :)

Egyébként a láncosokat én is szeretem, a kis gyűrűt csak felnyomod oda, nem kell szúrni hozzá :)

2013. szept. 29. 11:40
 6/6 A kérdező kommentje:
igen olyanon van, vettem a Bijou Brigette-ben(vagy hogy írják.:D) akkor, hamarosan bejelentem a hírt itthon.:D :)
2013. szept. 29. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!