Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit csináljak? Szerintete...

Most mit csináljak? Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, kicsit több mint barát, de eléggé messze lakik.Sokszor találkoztunk már, de eddig mindig ő jött. Anyunak kb. február körül felhoztam hogy szeretnék menni én is ne mindig neki kelljen utazgatnia és így egyébként is könnyebb lenne..Először megengedte, azzal a feltétellel,hogy de most amikor először megyek ő is velem jön és ha minden jól megy akkor a következőnél már mehetek akár egyedül. A fiúban egyébként bízik nagyon és tudja hogy vigyázna rám. Amikor anyu megengedte tök boldogan vártam hogy mikor megyünk,és amikor rákérdeztem akkor aztmondta hogy ha összegyűjtöttem rá az útiköltségpénzt..Ezen kicsit meglepődtem mert azt hittem hogy van rá pénzünk de kiderült hogy nincs. Ilyen szülinapi névnapi pénzekből végülis összejött és anyuék is mondták sokszor hogy ez már csak pénzen múlik ha összegyűjtöm,mehetek..

Már egy ideje megvan rá a pénz, és kicsit furcsa mert apu folyton buzdít hogy költsem el másra amikor pedig mondom hogy de én ezt csak is erre tettem félre akkor meg elkezd veszekedni velem hogy mekkora hülyeség már, miért nem költöm inkább nyáron mindenféle programra. Ez még nem is baj csak furcsa, mert ő szokta mondani hogy ne hülyeségekre szórjam a pénzt . De nekem inkább számít hülyeségnek hogy nyáron elfagyizzam/mekizzem vagy akármi minthogy találkozzak egy barátommal. Lehet rosszul gondolom de most valahogy ennél fontosabb nincs is meg egyébként is ő is rég jött és régen láttam és nagyonszeretnék már megint találkozni vele. Az ilyen "ne erre költsd a pénzed,inkább másra.." mondatokból az lett,hogy anyu nemrég közölte velem hogy ő nem fog eljönni velem mert hogy a fiúval semmi baja, de az egy idegen város akármi megtörténhet ott és pont hogy 2en lányok megyünk..Egyébként tényleg eléggé nagy városrol van szó. És ezzel nem akartam vitába szállni mert végülis igaza van. Csak nem tudom most mitcsináljak. Ezt várom a legjobban a nyárba hogy találkozzunk meg én is mehessek...Arra gondoltam hogy megkérhetném a bátyámat hogy kísérjen akkor el ő..Ez csak úgy eszembe jutott mert amikor 12 voltam akkor elengedtek minket ketten BP-re és nem volt semmi baj..Ott is azért mentünk mert akkor egy barátnőmmel találkoztam. Szerintem a bátyámmal azért még biztonságosabb is lenne ő még is csak fiú..De nemtudom,lehet hülyeség jutott az eszembe de komolyan nagyonnagyon szeretném ha ez most összejönne:S A bátyámról tudom hogy belemenne mert ő mindig szokott segíteni mindenbe és tudja hogy ez nekem fontos. De nem tudom jó ötlet e ez így..Szerintetek? 15/L. ( Tesóm 21 éves, a fiú akivel találkoznék pedig 16.(: )

2013. máj. 20. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a tesód,de remélem nem szándékozol ott aludni a fiúnál.
2013. máj. 20. 13:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem aludnék ott nála:)
2013. máj. 20. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Külföldre mennél? (A szövegből nem derül ki pontosan)
2013. máj. 20. 20:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem:)
2013. máj. 20. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg a bátyád! Veszteni nem veszthetsz vele. Azzal meg, hogy nagy a város, nem biztos, hogy baj van. Ha a srác udvariasan kijön értetek a vasútállomásra, és elkísér hazáig, oda fogtok találni. :)

Én is találkoztam már olyan barátaimmal, akiket neten ismertem meg. Igazából egy szülőnek szerintem az a legfontosabb, hogy biztonságban tudja a gyerekét. Fontos, hogy meglegyenek olyan feltételek, hogy ne maradj idegenekkel magadra, a szüleik azért biztonság kedvéért legyenek ott, legyen megtervezve, hogy hogyan, mikor, kivel jutsz oda és érsz haza. Tervezd meg pontosan, és add elő anyudnak. :)

2013. máj. 20. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!