Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van valami ötlet vagy tipp...

Van valami ötlet vagy tipp amivel leszokhatok a káromkodásról?

Figyelt kérdés
lány létemre túl sokat használok cenzúrát követelő szavakat többen is szóvá tették már de igazából csak most kezdett zavarni (egyre igénytelenebbnek tartom magam mikor kicsúszik egy-két b*zdmeg vagy rosszabb ) írásban nincs gond ilyen téren mert ilyenkor átgondolja az ember mit és hogyan kellene ,de szóba csak úgy jön magától sajnos 16.l

2013. szept. 12. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha már mindenáron így akarod levezetni a feszültségedet, hogy káromkodsz, akkor azt tedd rímesebb formába :) vannak nagy szép régi káromkodások - persze én nem ismerek ilyeneket :D - de azok legaláb szépen hangzanak, vagy használj helyette más szót! Mi az osztályban elhatároztuk hogy nem b-meg elünk hanem azt mondtuk hogy Piroska! Ez addig működött is míg az egyik gépírástanárunk el nem ment és helyébe megjött Piroska néni a maga 67 évével :D akkor váltanunk kellett :D
2013. szept. 12. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már az jó kezdetnek, hogy elhatároztad, nem mondod ki, hogy b+... ha figyelsz arra, hogy ne jöjjön ki a szádon, akkor előbb-utóbb elkopik a szókincsedből... ha tourette szindromád van, akkor persze nem biztos :) :) :)
2013. szept. 12. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

hát leszokni csak úgy lehet, ha odafigyelsz és tudatosan kerülöd a káromkodást ...

Egyébként sokkal szórakoztatóbb, ha olyanokat mondasz, hogy irgum-burgum, meg a kutyafáját, meg hogy a macska rúgja meg... :D Jó kedved lesz tőle.

Vagy ha ezek nem állnak a szádra, akkor mondj hasonló szavakat, amik nem csúnyák... bakter, durva/murvaélet, bakfitty :D

ÉS sokkal hatásosabb a káromkodásod, ha csak akkor használod, amikor tényleg szükséges... :)

(Na szép, el akartam küldeni, erre ezt az üzenetet kapom "Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérjük, vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt!")

2013. szept. 12. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is és a barátnőm is nagyon csúnyát beszéltünk. Mivel sok időt töltünk együtt ezért tudunk egymás beszédére figyelni így azt találtuk ki, hogyha valamelyikünk csúnyát mond akkor a másik ad neki egy pofont. Hát voltak érdekes helyek ahol kaptam az ütéseket buszon, órán, boltba, utcán, otthon anyáék előtt. Persze most már normálisan beszélünk mind a ketten. Kemény volt, de hozzá tudtunk szokni.
2013. szept. 14. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!