Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Veletek is van ilyen?

Veletek is van ilyen?

Figyelt kérdés

Elég sokszor van,hogy suliban egyik percben jó hangulatom van,nevetek,minden tök jó.Aztán meg hirtelen szomorú leszek,szomorú zenét hallgatok szünetben és egyedül sétálgatok az udvaron.Alapból sosem vagyok egyedül,sok barátom van,de többször volt,hogy egyedül sétáltam gondolkodtam,hallgattam a zenét,és egyre szomorúbb voltam.

Miért lehet?

13/l

2013. szept. 27. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Miért kérdezed meg,ha úgy is tudod a választ?

Ha ezt akarod hallani...

Akkor tessék. K.A.M.A.S.Z.O.D.S.Z!

Most jobb?

De tényleg,minek kérdezed meg,hogyha pontosan tudod,hogy a "kamaszodás" hangulatingadozásokkal jár?! Édes istenem.

2013. szept. 27. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Kamaszkor ilyen!De ne aggódj elmúlik:-)Kitartás.Régen volt de emlékszem hogy sírtam a semmin...nem volt oka....
2013. szept. 27. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Kamaszkor, hidd el, elmúlik. :) Csak ne süllyedj bele az ilyen állapotokba, mert rossz vége lehet!

Kitartás! :)

2013. szept. 27. 19:58
 4/4 anonim válasza:
Nekm folyton ez van 13/L csak nekem az a baj h suliváltás volt és sztem ezért vok szomorú mert itt nincs olyan sok barátom :((
2013. okt. 14. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!