Kamaszok, milyen embereket tartotok elviselhetetlen személyiségűnek? Mikor elviselhetetlen valaki személyisége számotokra?
Nem szeretem ha valaki:
Okoskodik
Okoskodik ráadásul idiótaságokat mond
Álszent
Divatkur*va
többnek hiszi magát másoknál
Ostoba
Csak a fiúkról/ruhákról tud beszélni
LENÉZ MÁSOKAT!
szolis-műkörmös p*csa
Illetve a 4#-es válaszoló néhány állításával egyetértek szintén.
Engem jó sok toleranciával áldott meg az ég, szerencsére. Senki sem zavar, amíg nem bánt engem, vagy a hozzám közel állókat. Ha valami nem tetszik, elfordítom a fejem, vagy odébb megyek és mással foglalkozom. De azért van pár dolog, ami kiveri nálam is a biztosítékot.
¤ A lenézést, bunkózást, beszólogatást például én sem bírom, mert durva és primitív dolognak tartom és semmiképpen sem vall túl magas intelligenciára.
¤ Nem szeretem a tolakodó, nyomulós embereket, akik folyton a másik arcába másznak és egy 2 perces beszélgetés után formálnak véleményt az emberről.
¤ Egy bizonyos ponton túl a hisztis, pesszimista emberek is nagyon idegesítővé válnak számomra.
¤ Talán furcsa, de a túlérzékenységgel is ki lehet kergetni a világból. Szerintem egy emberben igenis legyen annyi tartás, hogy nem vesz minden kritikát a szívére, nem sértődik meg egy ártatlan viccen és nem vesz mindent halálosan komolyan.
BÓNUSZ: Ez nem igazán személyiség, inkább egy tulajdonság. Amikor valaki nem veszi észre, hogy nem kívánatos személy és továbbra is keresi a társaságom. Nem szeretek másokat megbántani, így ritkán mondom meg valakinek kerek-perec, hogy "húzz a francba, nem érdekelsz." Valahogy nálam ez alap, hogy észreveszem, ha egy adott személy/társaság nem akar velem lenni és olyankor lépek. Ez tényleg olyan nehéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!