Ő is másfél évig "elviselhetetlen" lesz?
Ezt vállaltad értük.
A saját véred, és melletted lesznek amikor más nem, ők lesznek azok, akik ha bármi is történik szívből fognak szeretni, nem csak érdekből !
Ők fognak segíteni idősebb korodban minden téren.
Tudom, hogy hajlamosak az emberek összeroppani az éjszakázásokban, a sok hisztiben és rengeteg időt elvesznek, de valamit valamiért !
Ezt írom tudatlan 17 éves fiúként, vessetek meg a szavaimért :)
Nem tudod elképzelni hogy mennyire tisztelem Édesanyámat, mert felnevelt kitartott mellettem bármi bajban, sosem haragudott rám szívéből.
Ő is 2 gyereket nevelt fel (apám 4 éves koromban kidobott minket), egy nővérem van 6 év korkülönbséggel, szóval talán könyebb helyzetben volt, állítólag nyugodt voltam kicsinek.
Kitartás !
Lehet, hogy a másodiknál hamarabb lecseng ez a dackorszak. Nem egyformák :)
31 hkm és 2,5 éves lány anyukája
Még ha olyen is lesz, másfél év nagyon gyorsan elröpül és mellette biztos lesz olyan dolog is, ami boldoggá tesz.
Kitartás!
Igen, én is azzal tudlak biztatni, hogy más személyiség a két gyerek, ráadásul általában a 2. gyerekek lazábbak, mint az elsők, no meg ott van előtte jó példának a „nagy” nővére, akitől ellesheti, hogyan lehet/kell viselkedni. :)
Az 1. (17 éves fiú) hozzászólónak:
De jó neked, hogy ilyen türelmes anyukád van, akiről tudod, hogy sosem volt rád igazán mérges!
Sajnos nálam az a helyzet, hogy soha senki sem bírt annyira kihozni a sodromból, mint a gyerekem. Amíg nem volt gyerekem, kiegyensúlyozottnak éreztem magam, azóta a hangulatom a végletek közt vergődik, és előtte nem látott mérgességi fokozatokba jutok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!