Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél évesetek miből és...

Másfél évesetek miből és mennyit eszik úgy általában?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Reggel 8kor tej 250ml

Tizorai gyumi, fel alma, fel barack egy szilva nagyon keves kb 11kor

Fel1kor ebed, leves kb. 100 ml, de egyre kevesebbetves hgabbat eszik, masikfele nehany harapas husi, koret szinte semmi, meg egy kis zoldseg, vagy 1savanyu uborka

Uzsi egy feher joghurt keves gyumivel

Vacsira fel kifli valami ravaloval, de neha csak a sajtot eszi meg a kiflit meg nem

Alvas elott 250ml tej, szerintem nagyon keveset eszik

Lany 11kg, 21hos

2013. aug. 17. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök hogy leírtad, szinte hihetetlen, hogy amint elnézem, neked se eszik olyan őrült mennyiségeket, akárcsak az enyémek ( kettő is van, másfél és 2,5 évesek ) és hozzá 11 kg!!!Az enyém ennél azt kell mondjam, sokkal többet eszik és nem éri el a 10 kilót se!!!Genetikai alapon ilyenek, de amíg ez nem derült ki, addig a tanácsadások és súlymérések egy folyamatos rémálmok voltak, egy dokit (+védőnőt) már lecseréltem, mert "nem hagyott" békén, miért ennyik? miért annyik?Mit esznek?Elmondtam, akkor nem volt semmi se jó.Az enyéim szinte mindennap vmi tömény egytálételt esznek pl.kenyérrel, na, ezt is kifogásolták, ne egyenek hüvelyeset meg ilyenek.Holott azt szeretik, babot, lencsét, borsót stb.Sőt, én sárgaborsót is szoktam adni.

Hát itt a példa rá, hogy tényleg minden a génekbe van kódolva........

2013. aug. 18. 08:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hogy mitol hizik, mert egyre kevesebbet eszik es egyre valogatosabb, megis hizik minden honapban. Egy evesen 8,2kg volt, ahhoz kepest most nem keves. A huvelyesek nagyon jok tele vannak feherjevel, es nagyon ajanljak azoknak a gyerekeknek akik nem isznak tejet, azzal semmit nem artasz, en is sokat adok neki, legalabb attol hizzon
2013. aug. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!