Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2-2,5 évesetek mennyit nézhet...

2-2,5 évesetek mennyit nézhet általában mesét napközben?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Reggel, és este nézhet pár rövid részt a kedvencek közül.(Ő választja ki a lemezt)

Egyébként jobban szereti az olvasást, de pl. most a Chuggington a kedvence, abből nincs könyv. :)

2013. márc. 4. 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Amúgy én a postán láttam Chuggington könyvet ha esetleg érdekel :) Nálunk is imádja ha olvasunk, de egyre inkább szeret mesét is nézni. Kíváncsi vagyok ki mennyit enged.
2013. márc. 4. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb. fél órát nézhetik akkor, amikor már végképp nem tudok tőlük semmit sem csinálni, és hulla fáradt vagyok. De ha olyan mese megy, ami szerintem tompítja az agyukat (pl. Trükkös Tom a Minimaxon...), akkor azt nem nézhetik. A m2-n vannak nekik való, jobbfajta mesék inkább.

De az az igazi, ha egyáltalán nem kapcsoljuk be a tv-t egy nap.

2013. márc. 4. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem húztam meg a limitet. Van, hogy egy hétig be sem kapcsoljuk, van hogy 2-3 órát elfekszünk előtte. (van egy négy évesem is)
2013. márc. 4. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
este 1 mese,minimax vagy m2,dvd nem jó. néha néha 1 nagy mese
2013. márc. 4. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

most 3 éves a lányom. sosem volt megszabva, tiltva. a tv az állandóan megy, de nem nézi. legalábbis nem ül meredten előtte, hanem játszik, kirakós, legó, babázás stb. aztán, ha van valami, amit szeret, akkor azt megnézi (félig-meddig) és megy vissza. (néha már-már ürülnénk, ha kicsit meredten bámulná a tévét és nem rajtunk lógna)

effektív mesenézés az este szokott lenni fél-egy óra, attól függ, hogy végzünk a fürdéssel, öltözéssel, youtube-on Trotro, Caillou, Pingu, illetve mostanában Curious George. egyiket sem magyarul, úgyhogy kerültünk már olyan helyzetbe, hogy nem értettük mit mesél (a meséről), mert nem magyarul mondta...

2013. márc. 4. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Reggel és este 1-1 részt a kedvencéből. Plusz ha valamiért nem tudunk kimenni vagy beteg, akkor napközben is 1-2 részt. De nem is köti le huzamosabb ideig, jobban szeret játszani. Tv-nk nincs, úgyhogy nem megy egész nap.
2013. márc. 4. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hét közben nincs mese. Max ha reggel nagyon korán ébred, de ez szerencsére nagyon ritka. Bölcsibe jár, így amikor hazajön, akkor nem akarom, hogy a tv előtt üljön.

Hétvégén reggel nézheti, meg ebéd utáni alvás után is kicsit.

De minden este olvasunk neki, fél-1 órát. Ezt nagyon igényli.

2013. márc. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!