Egy 110cm-es 3éves kislány tényleg annyira magas lenne? Általában mindenki csodálkozik mikor megtudják a korát.
Figyelt kérdés
#3 éves #110cm
2013. júl. 13. 22:52
1/26 anonim válasza:
Igen, magas. A fiam 5 éves és 106 cm. Igaz, ő inkább pici, de az oviscsoportjában van nála kisebb.
4/26 A kérdező kommentje:
De kiemelkedően magas,vagy még belefér?
Ő az első gyerekem(és eddig az egyetlen),és nekem az ő méretei a "normálisak".
Sokszor olyan fura mikor "csodálkoznak" milyen nagy,én meg azt érzem(minden bántás nélkül)hogy a többi gyerek kicsi.
2013. júl. 13. 22:58
5/26 A kérdező kommentje:
Ő már 2évesen 101cm volt.
2013. júl. 13. 22:59
6/26 anonim válasza:
3 éves lánynál 101 cm a max ami normálisnak számít
7/26 anonim válasza:
A táblázat szerint (ami a hivatalos who - sal megegyezik), egy átlagos 5,5 évesnek felel meg. Tehát nagyon magas. De gondolom, ti is magasak vagytok, összenyomni meg nem lehet. Nálunk a szomszéd fiúcska 4.5 éves, de a 8 évesnek való ruhákat is kinőtte. Apuka kb két méter. Ez van.
8/26 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ő is 6-7évesekre való ruhát hord,emelet 28-29-es lábbeliket.
Én nem tartom magam olyan magasnak 170cm,és a páromat sem 185cm. Apukám és az öcsémék magasak 180-190cm között,apám öccse 190cm fölött van. Anyukám mesélte hogy az ő dédanyja nagyon magas asszony volt 190cm körül,remélem a lányom nem olyan lesz mint ő!
2013. júl. 13. 23:10
9/26 anonim válasza:
Vegre egy a fiamnal nagyobb gyerek:) o 2 es fel eves 103 cm 27es labakkal meg 17 kg-val..mindig kapom az ivet hogy mekkora es nem normalis hogy ilyen nagy:) egyebkent tenyleg rosszindulat nelkul en is a tobbieket latom kicsinek nekem is elso gyerekem es nekem normalisnak tunnek a meretei..a parom 186cm en 172cm:)
10/26 A kérdező kommentje:
A lányom 21kg,és a fiúk általában nagyobbak mint a lányok!:)
2013. júl. 13. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!