Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 110cm-es 3éves kislány...

Egy 110cm-es 3éves kislány tényleg annyira magas lenne? Általában mindenki csodálkozik mikor megtudják a korát.

Figyelt kérdés

#3 éves #110cm
2013. júl. 13. 22:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az én 3 éves lányom 94-95 cm. Hozzá képest iszonyat magas a lányod! :D És 24-es a lábmérete :)
2013. júl. 14. 00:08
 12/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: és csak 14,5 kg. Nekem ő a normális méret és a többi gyerek nagy vagy akkora mint ő. :) Bár találkoztunk pár kisebbel is. ;)
2013. júl. 14. 00:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten magas (kortársai között a legnagyobbak között van) a lányom, öt éves és 110cm. Hároméves fiam 100cm, őt is legalább egy évvel idősebbnek nézik, mert korához képest nagyon magas. A 110cm szerintem is nagyon magas egy háromévesnek, de hát össze nem nyomhatod és még az is lehet, hogy ő most nő nagyon, később meg majd kevesebbet. Egyébként ebben az életkorban a lányok nőnek jobban, később majd a fiúk.
2013. júl. 14. 07:52
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Remélem azért nem lesz 2méter 50-es lábbal!:))) Megjegyezték már nekem is hogy nem "normális" hogy ilyen magas,de hát én mit csináljak vele??? Betegnek nem beteg,sőt nagyon eleven mozgékony aktív kislány. Ja és borzalmas válogatós,és nem eszik sokat! Soha nem mondta sem a doki sem a védőnő hogy baj lenne.

Már a két éves státuszon viccelődött a védőnő hogy mehetne iskolába. Akkor volt 101cm és 18kg.

2013. júl. 14. 12:11
 15/26 anonim ***** válasza:

nekem fiam van,aki négy éves és 104 centi

és nem alacsony,mert az ovis társai között egy csomó kisebb van,akik még több hónappal idősebbek is nála

nagyon magas a lányod,de vannak ekkora gyerekek a mi környezetünkben is.

2013. júl. 14. 12:50
 16/26 anonim ***** válasza:

Az én lányomtól azt kérdezte egy néni a zöldségesnél, hogy milyen lett az elsős bizonyítványa :D

A lányom meg nagy komolyan közölte, hogy "De néni, én még csak most voltam kiscsoportos" látni kellett volna a arcát :D Nagyon nehezen akarta elhinni, hogy a gyerkőc 1 hete töltötte a 4. életévét, mert már 116-os ruhákat hord, és szerintem ha így folytatja őszre már 122-es kell. Amúgy 26-os lábikója van.

62 cm és 3,5 kg-al született eleve.

Mondjuk a férjem családjában mindenki égimeszelő, a gyerekek is magasak. :) A férjem 2 m a tesója is akörül van, a rokon fiúk-lányok 180-190 körül. Egyedül én vagyok kicsi a magam 165 centijével.

2013. júl. 14. 13:18
 17/26 anonim ***** válasza:
3 éves a lányom és ő 98 cm 14 kg 26 lábal .
2013. júl. 14. 13:22
 18/26 anonim ***** válasza:

3éves fiam 100cm és 14,5kg :)

Tényleg nagyon magas a lányod, de ez legyen egész életében az egyetlen "baja".

Szerencsére nem vagyunk egyformák, ne foglalkozz vele ki mit mond!!!

2013. júl. 14. 13:30
 19/26 A kérdező kommentje:

Hát ez az hogy az én kincsem nem volt olyan hosszú mikor megszületett,inkább gömböc!:D 55cm 5kg.

Most sem sovány de nem is kövér,jó kis vaskos gyerek!:)

2013. júl. 14. 14:18
 20/26 anonim ***** válasza:

Ne torodj a ...megjegyzesekkel...emberek csak fecsegnek... gyerekek nem egyforman fejlodnek...16 eves koromig en voltam legmagasvabb a lanyok kozott ...egy nyari szunet utan mindeki lehagyott...a nagyobbik fiamra szoktak mondani...hu de magas...errre en igen szep magas...

lehet model... kosarlabdazo...barmi...a magas az szep mutatos....orulj neki...Sharapova a tenisz kiralyno...188 cm magas...csinos....a ferfiak oda-vannak erte ...koszi Mrcsi

2013. júl. 14. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!