Miért nem értik meg? Mit csináljak?
"Jó" barátnők lehetnek az ilyenek.
És,miért utálják a harmadikat?És a harmadik is utálja őket?
Szerintem mondd meg nekik hogy te attól még mindegyikőjüket szeretheted,attól,hogy ők utálják egymást.
Meg egyébként is milyen már hogy téged választás elé kényszerítenek.
Én már többször mondtam nekik, hogy nekem a barátom, nekik nem, ennyi. Nem kell szeretniük őt. Már a nyáron is ez volta helyzet. Én nem akarom a "harmadikat" rájuk tukmálni, ezt észben is tartottam. Mindig úgy igazítottam a programokat, hogy külön-külön nagyjából egyforma időt töltsek velük. Nekem ez nem volt baj mert minddel szívesen találkoztam és őket se zavarta. Most viszont már szinte az is fáj nekik, hogy ismerem a másikat. Nem értem őket miért zavarja. Ha nem szeretik egymást, akkor ne találkozzanak, velem találkozhatnak nélküle is. Én próbálom szóba se hozni éppen a "kirekesztettet".
A harag okát meg tulajdonképpen nem értem. Ez ilyen hiszti, komolyan nevetséges. A két lány utálja a harmadikat mert szerintük az nem foglalkozott velük és úgymond "elk..vásodott" valamint meggyőződésük, hogy utálja őket. A harmadiknak pedig szinte ugyanezek a gondjai a másik kettővel. Szerinte ők haragszanak rá meg szóba se állnak vele és ő inkább oda se megy hozzájuk. Mint az oviban kb. Én már mondtam nekik, hogy miért nem próbálják megbeszélni mert ez szinte egy vicc, de mindannyian makacsok. Úgyhogy arról, hogy jóba legyenek már rég letettem. Meg a másik két lány újabban azzal csesztet, hogy a "3." majd ott fog hagyni, talál helyettem mást meg, hogy majd én is "elk..vulok" mint ő meg még sorolhatnám. Meg sokszor próbálnak kioktatni a barátságunkról. Engem már nagyon idegesítenek. Néha kicsit olyan mintha féltékenyek lennének vagy nem is tudom. A harmadik meg kritizálja a másik kettőt. Ő nem próbál lebeszélni, tehát őt annyira nem zavarja a másik kettő csak nem szereti őket. Szóval van műsor rendesen. Azt is elmagyaráztam már, hogy én nem változtam meg "tőle", nem befolyásol engem, ugyanaz maradok. Mintha meg se hallanák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!