Ez mi lehet? Légyszíves! 11/l
Figyelt kérdés
Sokat fáj a hasam délután.Hasmenésem van.Fáj a lábam.Sokszor vagyok fáradt.Sokszor vagyok szomorú.A suli miatt néha szoktam izgulni úgyhogy azért is fáj a hasam.Érzékeny a mellem.2013. szept. 11. 18:26
2/11 anonim válasza:
megfog jönni :)
meg 11 évesen szinte mindenki ilyen!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :) egyébként szeretek suliba járni!
2013. szept. 11. 18:35
4/11 anonim válasza:
Lehet az első menzeszed közeleg és azt érzi a tested és a közérzeted. :) Ne aggódj majd kiderül. :) Ne lepődj meg ha az lesz a vége. :) Ilyen idős korban már nem elképzelhetetlen. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 11. 18:41
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg hamarosan nagylány leszel, és menstruálni fogsz. Ne ijedj meg, semmi olyan tüneted nincs, ami ne lenne normális. Időben gondoskodj megfelelő betétről, és az se baj, ha anyukádat megkéred, segítsen görcsoldót beszerezni, ha nagyon fájna. Sokat fog segíteni, ha jól betekered a derekadat egy vastag takaróba, ami melegen tart.
8/11 anonim válasza:
A mell érzékenység és a hangulatingadozás miatt én is a menstruációra gondolok, viszont a hasmenés nem zárja ki, hogy bekaptál egy jó kis fosós vírust.
9/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)
2013. szept. 12. 14:01
10/11 anonim válasza:
Kamaszodsz. És a mensi sem kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!