Miért tartják itt sokan kiakasztónak, ha egy kamasz lánynak fel van nyírva oldalt a haja?
Most láttam itt egy kérdést. Én ezt nem értem, nekem sem engedik sajnos, bár azt megértem, mert raszta.
15/L
nem is tudom honnan jött ez az idiota ötlet asszem vmi rockertől , de ha ilyet meglátok az utcán (csajt) mindig az jut eszembe h vmi fogadáson veszitett a szerencsétlen , jo h nem is engedik , jó szüleid vannak :)
23f
mert minden, ami a "társadalmi normák"- tól eltér, azt a "gépezet" hibaként fogja fel :)
Ezért is van az a mondat Kilógsz a sorból! - nem illik bele a képbe! és ezért így reagálnak!
nem az a lényeg hogy felnyírta, hanem hogy túlságosan EGYEDI, - ezt nem "tolerálja" a közösség.
a közösség EGYKÉNT működik elég gyakran! nézz meg pár pszichológiai kísérletet a közösség és az egyénről .. érteni fogod egyből !
nekem nem kiakasztó (35 vagyok) :) csak számomra a nőiesség a szép hosszú ápolt haj... így minden borostás, rövid hajú csajszi nekem fiús, és nem találom érzékinek az ilyen csajokat (mondjuk azt nem tudom, hogy a kamaszpasik ezzel hogy állnak...)
na mind1, véleményem szerint a borostás haj nem nőies!
amúgy tényleg egy csomó mindenki kiakad a kamasz dolgokon, nem értem miért... el kell fogadni, minden korosztály más...
Elég érdekesen néz ki ilyen hajjal egy amúgy gyönyörű lány.
Szerintem mindenki abban a pillanatban megbánja,ahogy elindul a hajnyíró:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!