Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináltok ha kibeszélnek...

Mit csináltok ha kibeszélnek titeket?

Figyelt kérdés

Szeretitek tudni, hogy ki és mit mondott rólatok, vagy inkább nem foglalkoztok vele? Érdekel titeket vagy beveszitek a le..arom tablettát?

Sajnos én régebben nagyon sokat adtam mások véleményére. Depressziós is lettem emiatt. Igyekszem megváltozni és "becsukni a fülem."

Veletek mi a helyzet ilyen téren? Milyen módszerrel küzditek le a szorongást amit a rosszindulatú pletykák okoznak?

2013. szept. 10. 17:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Igen, érdekel hogy ki mit mondott/terjeszt rólam.

attól függ amit mond.

Lehet furcsa lesz, de ezeket a problémákat én nem osztom meg senkivel.. ha egyedül itthon vagyok, akkor "elmondom" hogy mi a baj, és sírok egyet..14/L

2013. szept. 10. 17:17
 2/13 piriiiiii ***** válasza:
82%
Szerencsére nem vagyok olyan típus, hogy pletykáljanak rólam mindenféle hazugságot, és a legtöbb ismerősömben nincs is rosszindulat, mert tudnak értelmesen gondolkodni.
2013. szept. 10. 17:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

-nem érdekel hogy a sok gyökér mit pletykál a hátam mögött

-ha olyan retek az életük hogy rólam beszélnek az a legnagyobb örömük hát tegyék azt

-ha valaki áradozik rólam azért azt szeretem visszahallani

tudom hogy mit csinálok jól és min kell(ene) változtatni, én magamnak akarok boldog lenni és nem másnak a pletykái szerint alakítani az életem. Ha valaki építő szándékkal kritizál még ha bunkó módon is fejezi ki, és látom benne a rációt akkor átgondolom a dolgot. Ez azt jelenti hogy nem vagyok hibátlan és én sem gondolhatok mindenre.

2013. szept. 10. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ahogyan a környezetemet ismerem igazi indokokkal elég ritkán szoktak másokat kibeszélni. és most ezt nem úgy értem, hogy jaj, de aranyosak, hanem egyszerűen buták meglátni mi is igazán rossz egy emberben. hiába prosztó a viselkedése, ha a megjelenése megfelelő sokkal kevésbé éri kibeszélés. hiába viselkedik nyomorékként, ha jól néz ki sokkal kevésbé beszélik ki... viszont ha megmersz jelenni sz__r hajjal, béna sminkkel, ócska ruhákba, akkor te vagy a téma... nos mivel nem vagyok túl nyitott ember, keveset tudnak rólam, mostanában a viselkedésem nagyon visszafogott ezért nem aggódok, ha a hátam mögött mások szerint ronda a hajam, csúnya a fejem, görbék a lábaim, nem tetszik neki a ruhám, mert tudom, hogy úgyis csak azért mondja, mert unatkozik és erre pazarolja az idejét. a személyiségemre, meg a viselkedésemre meg nem hiszem, hogy annyi sok mindent lehetne mondani, mert sosem bántok senkit és nem alázok meg senkit, nem úgy mint az ilyen kibeszélős emberek...
2013. szept. 10. 17:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy vagyok vele, hogy az idióta (ki, kivel, mikor, hol) szintű pletykák nem érdekelnek, jót röhögök rajt, hogy milyen hírem van, ha visszahallom. Amit teszek, felvállalom, még ha hülyeséget csináltam is, inkább jó képet vágok hozzá, nem szoktam tagadni semmit. Ha r.bancnak, nagyképűnek, vagy ilyesminek hívnak az sem érdekel. Aki ismer, az szeret, úgy amilyen vagyok. Aki meg az esélyt se adja meg rá, hogy megismerjen, és úgy ítélkezik, hát sajnálom. Pedig én jó barát tudok lenni, mindenkivel kedves vagyok. És nálunk a baráti körben alap, hogy nincs pletykálkodás egymástól, max hülyeség szinten.

Én adok mások véleményére, és ha úgy érzem, amit mondanak rám, vagy amiért lecs.sznek az egy kicsit is jogos, akkor én is tudok szomorú lenni. De általában megpróbálok változtatni a rossz tulajdonságaimon.

Az a fajta lány vagyok, akit ritkán beszélnek ki. Ha elfogadással, szeretettel fordulok mások felé, ők is így fognak hozzád állni. Nekem ez a taktikám. A pletykákat, ha visszajut nem tagadom feltűnően, de nem is igazolom.

2013. szept. 10. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekel, hogy ki mit mond rólam, de nem sértődök meg, nem filózom rajta, egyszerűen szeretem tudni, hogy kiben miért ne bízzak meg :) Eléggé kedvelt téma vagyok, mivel balhés csaj vagyok picit, szóval általában tanakodnak rajtam az osztálytársaim, de persze ki is akarnak használni, mert sokakkal jóban vagyok, szóval egyesek nyalják a se*gem, hogy bemutassam őket valami cukipasinak. Inkább ezt tartom idegesítőnek. A kibeszélősdit meg megtiszteltetésnek tartom, hogy lassan az emberek többet foglalkoznak az életemmel, mint én magam.
2013. szept. 10. 19:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom tudni. Ha valaki elkezdené, általában lekiabálom a fejét, hogy azonnal hagyja abba. Nem tenne jót nekem, ha tudnám, miket mondanak rólam, mert tudom, hogy biztosan rosszakat is szoktak. Túlbonyolítanám, mint mindent. Csak azon járna az eszem.
2013. szept. 10. 19:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ha durvább, akkor azért érdekel mi az, és akarom tudni. De a kisebb dolgokról (kibeszélés nem egyenlő a pletykával egyébként) inkább hallani, tudni se akarok, minek idegesíteném magam feleslegesen?
2013. szept. 10. 19:33
 9/13 piriiiiii ***** válasza:
94%
Hihetetlen, de mindenki fel lett pontozva. Leszállt közénk egy angyal. :DDD
2013. szept. 10. 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekel, hogy milyen baromságokat terjesztenek rólam a hátam mögött, és általában jól meg is sértődök.:DD

Tudom, hogy ez nem jó, de szerencsére csak páran vannak gyökerek, akik kibeszélnek. 15/L

2013. szept. 11. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!