Tizenegy-két éves lányok az iwiw-en kitekert pózokban?
Mi a véleményetek erről? Néha megdöbbenek, mikor ismerőseim 11, 12 éves lányai olyan fotókat raknak fel magukról, amin állnak egy tükörben, és saját magukat fozózzák, miniszoknyában, tűsarkúban, sminkkel, kivasalt hajjal, és olyan pózokban, hogy a fotómodellek megirigyelhetnék. (kissé prostis beállítás). Nem értem, a szőlők ezt nem látják? Vagy csak engem zavarna, ha az én lányom is ezt csinálná?
Enyém még kicsi, ki tudja mit hoz a sors, na de ez.... ?!
én 12 vagyok.
nekem is vannak fent tükör előtt pózolós képek iwiwen, vipen, facebookon...stb.
és akkor mivan??? magadról kell feltenni egy képet! nem mindegy hogy milyen? nézzél ki rajta cukin és jó.
Azé nekem sincs kint a mell.em a pólóból, meg a s.eggem se.
De kérdezem én: miért ne tehetnénk fel magunkról képeket? Mi ezen az ilyen SZÖRNYŰ??????????????
A barátnőim és én nem teszünk fel ilyen képeket magunkról inkább valami olyanokat amiken mi vagyunk rajta és önmagunkat adjuk. Én se értem azokat a lányokat akik ezt csinálják , mert ez szerintük "sexy" , és , hogy a fiúknak tetszenek de szerintem a fiúk qurvanak gondolják az ilyen lányokat a bátyém is igy gondolja .
12\L
Nekem is vannak kepeim a hi5on de legtobbszor az arcom latszik es legtobbszor rovid vagy hosszuujjuba vagyok es nem meltartoba vagy ilyesmikbe.Szornyu hogy milyen a mai fiatalsag.Isemerek egy lanyt aki mar nem szuz kethetente valtogatja a 12.edikes pasijait stb,stb..Az en osztalyomban meg senkinek nem volt baratja de azert szeretunk oltozni.Jomagam is csak paszitom a ruhakat nem veszem a meregdraga cuccokat amibol kilatszik a seggem es a mellem.Mindenki szeretne egy pasit aki mindig segit es melletted all de nem mindig talalsz es az nem azt jelenti hogy ah amr valaki beledszeret jarsz vele csak hogy legyen neked is.Szornyu hogy egyes fenyekepekn milyen pozokat vagnak be egyes fiatalok.Lattam olyat is akin csak melltarto volt.
Bocs a hosszu szovegert
12/l
az 9.30as vagyok
mask az a lany 12 eves
"nézzél ki rajta cukin és jó. "
Jaj hát te kis cuki, persze hogy ez a lényeg... Éld ki magad gyorsan, nehogy lemaradj valamiről ;)
Az írásodból ítélve viszont erős gondokkal küszködsz. Gyorsan elő a nyelvtant! :D Egyébként ezen az oldalon divat a halmozás? Cukikáim, a hangsúlyozás nem az, hogy egyre több és több kérdőjelet vagy egyebet tesztek a mondat végére...
Nekem van pár hülyülős képem kettő magamról egy pedig a kutyámról. Szerintem több nem kell. Láttam egy fiú haverom facebook üzenőfalján, hogy egy lány ismerőse megjelölte őt egy képen, amin a csaj mellei vannak -.-" Az egyik mell a haverom a másik pedig a haverom haverja :S Ja és a csaj annyi idős mint én
12,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!