Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tizenegy-két éves lányok az...

Tizenegy-két éves lányok az iwiw-en kitekert pózokban?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről? Néha megdöbbenek, mikor ismerőseim 11, 12 éves lányai olyan fotókat raknak fel magukról, amin állnak egy tükörben, és saját magukat fozózzák, miniszoknyában, tűsarkúban, sminkkel, kivasalt hajjal, és olyan pózokban, hogy a fotómodellek megirigyelhetnék. (kissé prostis beállítás). Nem értem, a szőlők ezt nem látják? Vagy csak engem zavarna, ha az én lányom is ezt csinálná?

Enyém még kicsi, ki tudja mit hoz a sors, na de ez.... ?!

2009. nov. 2. 09:04
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy gondolom, hogy ezek a pózolós miniszoknyás (kicsit prostis) képek már nem férnek bele a normális lány kategóriába. Hálistennek, úgy látom, itt azért még van pár normális csaj! :))
2009. nov. 5. 22:40
 12/37 anonim ***** válasza:
Istenem! Milyen jó, hogy nekem fiam van! :)
2009. nov. 6. 15:55
 13/37 anonim ***** válasza:
:Da fiúkkal sztem is könnyebb:D
2009. nov. 6. 20:15
 14/37 anonim válasza:
24%
engem legalábbis nem érdeel h ki mit mond én szoktam 1-2 bnőmmel ilyen képeket csinálni!!Bár mi nagyon is szeretünk pózolni!am nem értem h ezzel mi a bajotok!sztem egyáltalán nem qvás!!!!!!13L
2009. nov. 7. 12:39
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
épp ez a baj,h ez neked már olyan természetes,h nem érted,mi bajunk van vele....:S
2009. nov. 7. 15:03
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 éves lány vagyok, és az ilyentől rendesen felmegy bennem a pumpa. A komikban meg még dícsérik őket, hogy ők milyen szexik, hogy be ne sz@rjak. O.o' Annyira szánalmas. És ettől lesznek menők. Fúúúú! :@ De a bemutatkozásban bezzeg at bírják írni: "Utálom a beképzelt embereket.Akk magát is utálja, vagy mi?

Azt is bírom, írják nekik: Szexi vagy.

Erre ők: Ohh..nem is...

FÚJJ!!!!! Akk minek raknak fel olyan képeket? Mert hallani akarják, hogy ők milyen szexik -.- Közben meg az összes csak számalmas k*rva. :@

2009. nov. 7. 23:20
 17/37 anonim válasza:
36%
a kérdésedet megfogalmazhattad volna magyarosabban is, pl állítmányt kéne írni
2009. nov. 7. 23:55
 18/37 anonim válasza:
100%

Hát szerintem azok a lányok akik ilyen képeket raknak fel magukról.. h kivan az egész mellük meg p_csájuk szánalmas kis r_bancok. Nem akarnak mást mint: "vagány" lenni, meg tetszeni a fiúknak. pedig nagyon nem vagyányok, hanem ink szánalmasabb és még a fiúk is kiröhögik őket.;) ráadásul nem csak ez a 12-13 éves korosztály csinálja, hanem még a 18 évesek is. /a fiatalabbak tőlük veszik a példát./

Én 14 éves lány vagyok de sose csinálnék magamról ilyen fajta képeket.

2009. nov. 8. 00:13
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyre több ilyen lány van,a 12-16 éves korosztálynak szerintem lassan több mint a fele ilyen úgymond k*rva lesz...Én 1 nagyvárosban élek,normális,átlagos általános iskolába jártam,és 8.ban már a lányok fele nem volt szűz,de egyre több lessz az ilyen.13-14 évesen elmennek disco-ba és 3-4 srác csinálja "meg" őket.És rengeteg fiú nem röhög ezen,hanem szerintük aranyos meg ilyesmi.És egyre több 12-13-14 évest látok ölelkezve csókolózni az utcán,vagy tömegközlekedési eszközökön.Láttam myVIP-en olyan képet is már 14 éves lányról hogy 1 szál tangában meg 1 melltartóban volt.Ezt hozza ki belőlük a napjainkban rossz irányba fejlődő világ.Alkohol,cigaretta,drog,disco,szex.Rossz irányba fejlődünk.Bocsi hogy hosszú lett a válasz csak kiakartam teljesen fejteni a véleményem ;)

15/F :)

2009. nov. 9. 10:38
 20/37 A kérdező kommentje:

Hát igen, néhányan teljesen kivetkőznek magukból. Nos, szóltam a kislány édespajának, megnézte a lányát az iwiw-en (apuka nem tag), nem kicsit akadt ki. Azt hiszem, a hétvégén elbeszélgetett a lányával, mert az ominózus képek lekerültek róla.

Kedves Helyesíróbajnok hozzászóló. A kérdésben rejtett állítmány van, nem tudom, hallottál-e már ilyet. Példát is írok: Talpra magyar, hí a haza. (talpra ÁLLJ magyar.. az állj a rejtett állítmány, szedd elő a nyelvtankönyveidet). Amúgy érdekes, rajtad kívül mindenki megértette a kérdést, még a 13 évesek is.

2009. nov. 9. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!