írnátok nekem valami trendri és humoros bemutatkozó szöveget iwiw-re vagy myvipre kellene? (14 éves lánynak kellene)
'qrvaegyedi vagyok
leszarom más véleménye
be lehet kapni
csá'
Ezt a szöveget írd át a te stílusodba.
Írd át, ami rád vonatkozik, vagy ami számodra vicces.
PL: Szeretem a klubzenét, a vörösbort, a piros Mercedest, és a pizzát.
Írd át ami rád vonatkozik, vagy ami számodra vicces.
Itt a szöveg:
,,Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bőgatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több millióan érték, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, anyámtyúkja. A családnevem megelőzi a keresztnevemet és nem örülök, hogy ha a túristák összekeverik Budapestet Bucharestel. Büszkén gondolok Mátyásra, az igazságosra, az anyák megmentőjére, Rodolfóra és Pap Lacira. Szeretem a déli harangszót, erőspistát, a sárgavillamost, a mákosgubát. Itt élek Európa szívében. Vizilabdában mi vagyunk a császárok és igen is nálunk élnek a világ legszebb női! Magyarország! Én így szeretlek."
Szerintem felejtsd el a "trendi és humoros" szöveget. Nagyon-nagyon nevetséges leszel tőle :( A bemutatkozós részbe írd, amit a neve sugall: egy bemutatkozást. Hogyan írnád le magad 5-10 mondatban annak, aki nem ismer.
"Sziasztok! 14 éves lány vagyok <városból>, szeretem <ezt> és <ezt>, és szívesen megismernélek. Puszi!"
Ez most szar lett, de érted mire gondolok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!