Tizenegy-két éves lányok az iwiw-en kitekert pózokban?
Mi a véleményetek erről? Néha megdöbbenek, mikor ismerőseim 11, 12 éves lányai olyan fotókat raknak fel magukról, amin állnak egy tükörben, és saját magukat fozózzák, miniszoknyában, tűsarkúban, sminkkel, kivasalt hajjal, és olyan pózokban, hogy a fotómodellek megirigyelhetnék. (kissé prostis beállítás). Nem értem, a szőlők ezt nem látják? Vagy csak engem zavarna, ha az én lányom is ezt csinálná?
Enyém még kicsi, ki tudja mit hoz a sors, na de ez.... ?!
én pont akkor mentem unitesómhoz amikor a barátnőjével fotózkodtak. mit mondjak? 14 éves de már elmehetne modellnek! xD (nem voltak qúvásan öltözve. csak póló baseballsapka meg farmer) amúgy én sem értem hogy miért jó ez. gondolom így akarnak népszerűbbek lenni. nem tudom.
Ui.: én csúnya vagyok nem fotózkodok xD
13 lány
:) Azt nem hiszem, hogy csúnya vagy. :) Inkább a szolidabb(szelidebb) tábort erősíted.. :)
Holnap azért mindenképp megkérdezem erről egyik 12 éves kislány apukáját, aki volt kollégám és jóban vagyunk (családilag) régóta. Kíváncsi vagyok, mi a véleménye. :) (pont az ő kislányáról szerintem botrányosak a képek... miniben pózol, bugyija kilátszik...)
Hát elég "érdekes" képeket látni valóban.Mit mondja,én is ebbe a korosztályba tartozom,de úgy érzem tudom milyen az előnyös kép rólam és CSAK olyat teszek ki.Persze,biztos nekem is volt már kint olyan képem ami nem a legjobban sikerült volt.Egyébként olyan spontán képeket szoktam csinálni és felrakni.Szóval olyan ruhában,cipőben amit amúgy is szívesen hordok,olyan hajjal ahogy legtöbbször van.Amúgy általában csak az arcom és a felső testem van rajta a képen,mert magamat fényképezem...Jó jó,persze volt egy korszakom amikor "érdekes" képeket csináltam magamról,mindig felülről fotóztam magam,mint az emok,pedig egyáltalán nem vagyok az:)
14,5/L
Mondok rosszabbat... Húgom megmutatta egyik barátnője telefonját (nálunk hagyta véletlen) 9 évesek, félmeztelen fotózták egymást egy másik kislánnyal. A telefon tele volt ilyen képekkel.. Még semmijük sincs, de máris mutogatják.. :) A másik meg az a sok, kicsit másabb beállításban készített arckép.. Botrányos szerintem.. Ketté is vágnám a tesóm, ha róla is hasonló képek kerülnének fel.
Ezzel csak arra hívnám fel a figyelmet (első között válaszolónak), hogy hiába nem vagy csak keveset engedné netezni a gyereket, 1 pillanat alatt felkerülhetnek bármilyen fotók.. Ugyebár, kinek nincs még (legalább 1) mobilja?? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!