Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tizenegy-két éves lányok az...

Tizenegy-két éves lányok az iwiw-en kitekert pózokban?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről? Néha megdöbbenek, mikor ismerőseim 11, 12 éves lányai olyan fotókat raknak fel magukról, amin állnak egy tükörben, és saját magukat fozózzák, miniszoknyában, tűsarkúban, sminkkel, kivasalt hajjal, és olyan pózokban, hogy a fotómodellek megirigyelhetnék. (kissé prostis beállítás). Nem értem, a szőlők ezt nem látják? Vagy csak engem zavarna, ha az én lányom is ezt csinálná?

Enyém még kicsi, ki tudja mit hoz a sors, na de ez.... ?!

2009. nov. 2. 09:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
az a helyzet, hogy ez már évek óta megy..sajnos. amúgy engem is aggaszt, ill. csak zavar egy kicsit a dolog. én 16/L vagyok... ha meglátok egy ilyen képet egy ismerősömről, rosszul leszek...sokszor eszembe is jut, hogy ha nem rocker lennék, akkor énis ilyen "liba" volnék? najó....ez valamilyen szinten szülő hibája is, de mást részt nem nagyon lehet ezt megtiltani egy kamasznak.
2009. nov. 9. 21:21
 22/37 anonim ***** válasza:
63%

Ez csak egyre rosszabb lesz. Nem vagyok prűd, de vannak határok, amiket sokan nem tudnak.

Iwiw, MyVip és a hozzájuk hasonlók p*csafuttatók. 11 évtől már minden lány nagylány akar lenni és az a természetes, ha 12 évesen már pasija van és legalább 250 pózer kép van róla, a kommentekben meg kircsi, szupcsi és hasonló szavak mellé a kis cukika hangulatjelek sem maradnak el, amiket MSN-ből is ismerhetünk: (L) stb...

Szerintem ez a mostani világ a külsőségé. Sok fiú/lány állítja, hogy jaj, engem csak a belső érdekel. A túrót! Ha nem így lenne, a portálok se lennének tele pózolós ri*ancokkal, ennyi. Ha senki se csöpögne rájuk, nem fotózkodnának.

A fényképes "telcsiket" utálom. Arra a legjobb, hogy suttyomban fényképezd az ismerőseid. (már aki...)

Kedves kérdező, a problémán, amit felvetettél, sokszor elgondolkozom. Engem elszomorít, de úgy veszem észre, téged is. Jogosan!

2009. nov. 21. 00:59
 23/37 anonim ***** válasza:
46%
Én is mai gyerek vagyok (15/L) és egyszerűen a korosztályom fele szánalmas,hogy miket művel...Életemben 2X elmentem bulizni (mert megígértem..:S),anyáék 10-ig engedtek,én már fél 9-kor otthon voltam...Minden 2. ember részeg,mindenki smárol mindenkivel..Na köszönöm ebből nem kérek.A k*rvás képekről ne is beszéljünk...Látom a mostani 6.,7. osztályosokat...Melltartó(!),tanga,miniszoknya...A náluk pár évvel idősebb korosztály sem semmi...És mi vagyunk számukra a 'példa'..Egyszerűen borzalom...:S Szabadidőmben olvasok,gobelinezek (ami számukra nevetséges) és a barátnőimmel találkozom. Ők addig buliznak,isznak,cigiznek és már rég túl vannak az elsőn...Van olyan osztálytársam,aki részegen,egy WC-ben (!) vesztette el(lány az illető)...Komolyan,ez a normális? Persze,tudom,hogy nem..De hogy nem veszik észre magukat? Jövőbeli terveik nincsenek,semmi előrelátás..Csak a mának élnek..De ezzel a hozzáállással 20 éves korukra kiégnek...Én még mindig azt vallom,legyünk inkább 'szürkék' tinikorunkban,mintsem ilyenek... Elnézést,hogy hosszú voltam
2009. nov. 22. 17:18
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

2vel ez előtti vagyok.

amúgy énis hallottam olyanokat az o.társaimról hogy elképesztő...de amúgy ebben wc-s dologban van valami, mármint hogy comóan csak kitalálják és barátnőikkel együtt hazudnak is, csak hogy mások elhigyjék az ilyen sztorikat. de amúgy szép kis szülő lehet az is, aki nem veszi észre, hogy a lánya (aki még szinte gyerek) az az osztály k*rvája...már bocsánat, de...ha nekem lenne ilyen gyerekem, vagy lesz, tuti helyben felképelném. pedig nem vagyok híve az erőszaknak.

2009. nov. 24. 15:36
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

15 vagyok, de még ha fizetnének se tennék fel magamról ilyen képeket. :S

Egyébként meg ne csodálkozzon senki, de a médiából csak úgy özönlenek ezek a hülységek. Hugom most 9 éves és olyanokat néz a TV-ben, mint pl. A playboy villa lányi. Én is szoktam nézni oké, csak szerintem ez egy kicsit más. Egy 9 éves ne nézze azt amit a 15 éves testvére.

A múltkor együtt néztük a Barátok Közt-et és a közbe reklámozták a Benkő feleséget keres című borzalmas nem is tudom micsodát. Na és most a hugom azt akarja megnézni.

Egy kicsit eltértem a tárgytól, de szerintem az összes tizenéves a TV-ből meg ilyenekből látják ezeket, és ezt utánozzák.

2009. nov. 26. 10:46
 26/37 anonim válasza:

Hát igen borzasztó...Én 12 vagyok 3 kép van fenn iwiwen,az egyiken lovagolok a másikon állok egy szobor előtt a harmadik a macskám.De amikor barátnőmet szerettem volna bejelölni(olyan neve van amit sok mindenki viselhet) kiadott kb. 60 találatot és majd' lefordultam a székről.

Hát megkérdezem magamtól:Normális ez?

2009. nov. 28. 10:59
 27/37 anonim ***** válasza:
Mert v.miért azt hiszik, hogy ez fú de szexi, meg nőies. Pedig csak közönséges és szánalmas. Én 19 vagyok, 60-as derék, 90-es csípő, mégsem készítettem, és tettem fel magamról kompromittáló fotókat. 2 olyan kép van fent rólam, amin ki van engeve, és szét van terítve a hajam, meg a tablófotóm. Se nem közönséges, se nem extravagáns, mégis mindenki szerint szép képek, igazán bájosak.
2009. nov. 28. 19:41
 28/37 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Szerintem 20-on éves lányokról, nőkről sem pont az jut az ilyen képekről az eszébe a pasiknak, hogy szeretne vele komoly kapcsolatot, hanem, hogy de megd*gná, mert milyen kerek segge van, és ráverné a melleire. Baromi romantikus :/

2009. nov. 28. 19:47
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Teveclubon leveleztem egy 11éves kislánnyal, lek.rvázott, olyan stílusban írkált, hogy teljesen elképedtem. Hoztam a színvonalat a válaszokban, nem a bölcsesség irányított, hanem a düh. Nem tudom ki vagy mi a hibás ezért, hogy egy általános iskolás kisgyerek kivágott topocskákban pózol, hiába nincsen melle, káromkodik..az emo dolog is érdekes volt, 11-12éves kisfiúk egymást ölelgették (szintén teveclub) divatból... Nyilván ezt tartják követendő példának. Az első babámat várom, remélem képes leszek olyan erkölcsi példát mutatni, és olyan értékrendben felnevelni, hogy ne legyen belőle kisiskolás létére divatmajom ribanc, vagy divatköcsög, elnézést a szóhasználatért mindenkitől.
2009. dec. 10. 02:35
 30/37 anonim ***** válasza:
47%
nekem egy tini, kamasz olyan képben jelenik meg a fejemben mint egy rossz, bulizós, őrült ember...nem úgy mint egy kocka gyerek aki tanul, tanul, tanul és tanul...az ilyen tinikből szerintem undorító ember válik..addig élvezzék az életet ameddig lehet nem??
2009. dec. 13. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!