Egy fergeteges szulinapi bulit szeretnek rendezni a 17. edik szulinapomra, miket csinaljunk?
lány vagy?
mínál több ember (kb 15), és egyarányba kb a fiúk-lányok
és üvegezzetek :)
Mikor lesz a szülinapod?
Esetleg játszatok valamit. Unozattok (nálunk mindig röhögés a vége, kicsit felpörgettük, ne legyen unalmas), twister vagy alkoholi. Utóbbival csak óvatosan, mi most hétvégén próbáljuk ki haverokkal, utána nyilatkozhatok :D Közben szóljon a zene, beszélgessetek, stb...
Az egyik kedvenc játékom az Activity :) bár ez úgy jó csak igazán, ha a csapatok 2-3, max 4 fősek.. Barátainkkal úgy szoktuk játszani, h amelyik csapat nem találja ki a feladványt, az iszik egy rövidet. Vagy lányok a fiúk ellen, vagy szerelmespárok egymás ellen :)
Ami még jó, az a már említett Twister, jókat lehet esni, de 2-nél többen ezen sem tudnak egyszerre játszani.
A Monopoli is nagyon izgi, csak ugyebár hosszú.. :)
Ki nevet a végén sem rossz, de ez még elég áltsulis.
Nézz körbe a társasjátékok között, B.SZ.!:)
én nagyon szeretem az Activity-t (nekem a club edition van:) ), illetve ami nagyon a szívemhez nőtt, kreativ játék, és alkohollal vagy anélkül is nagyon vicces: Beugró!
Jó a Twiszter!
A Részegedj okosannal! nagyon vigyázzatok! (nem jó az a szülinap, ahol mindenki rosszul van:)
Érdekes játék az is, amit a Becstelen Brigantykban játszottak a német katonák a kocsmában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!