Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a problémám,hogy most kezdtem a 6.osztályt és minden nap 6 órám van,plusz heti háromszor 1,5 órás edzés.

Mindig is önbizalom hiányos,és előre idegeskedő voltam.

Félek hogy nem fog menni:((( Félek,hogy béna leszek tesiórán,meg úgy mindig. Mit tehetnék?:(

2013. szept. 3. 16:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás!

Bízz magadban, menni fog

2013. szept. 3. 16:39
 2/15 A kérdező kommentje:
Minden nap átnézem a táskámat legalább 4-szer,reggel is nehogy itthon hagyjak valamit.Mindig 5-ös tanuló voltam,nem voltak velem problémák az iskolában sem.De mégis borzasztóan félek.Ha mondjuk az 5. óra tesi,akkor már az 1. órán azért aggódok,hogy mi lesz tesin:( Próbálok megváltozni,mert tudom hogy ez így nem jó.De nem megy egyszerűen:(
2013. szept. 3. 16:40
 3/15 A kérdező kommentje:

1:Köszönöm:)Próbálok de nem megy.Mindig maximalista voltam.Ezen is próbálok változtatni.De már nem akarom

Belefáradtam a sok idegeskedésbe. Ha mondjuk van egy lecke amit be kell magolni szó szerint,akkor magamban elmondom legalább 40-szer,anyumnak is elmondom csomószor:(

Senki nem veszi ilyen komolyan a sulit,és tudom,nekem sem kéne.

2013. szept. 3. 16:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, tök magamra ismerek:) Én is maximalista voltam. Nagyon sokáig amíg meg nem ismertem a férjemet, mellette kicsit kiengedtem. Írok majd holnap még neked, mert most épp rohanok:D Kitartást
2013. szept. 3. 16:46
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges aggodni, főleg tesi miatt hiszen nem mindenki jó tesiből, nem vagyunk egyformák szerintem ezt a tesitanár is meg kell, hogy értse. Ezenkívül pihenj eleget és belejössz. Egy ídő után megszokod ezt a programot, az eleje mindig nehezebb. És próbáld meg nem idegesíteni magad.

Sok sikert!

2013. szept. 3. 16:51
 6/15 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Csak még annyit, hogy tényleg vedd lazábban a sulit!
2013. szept. 3. 16:53
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek:)

Ráadásul ott vannak még az idióta osztálytársaim.Mind olyan éretlen és gyerekes.Én meg korábban érő vagyok,és olyan egyedül érzem magam néha.

2013. szept. 3. 16:56
 8/15 anonim ***** válasza:

Végülis az 30 óra, még elfogadható, mondjuk hatodikban para... De együtt érzek, nekem 42 órám van hetente, azaz minden napra jut 8, kivéve hétfő, péntek, mert akkor nulladiktól vagyok bent fél négyig^^

És én is törekszem azért ha nem is szín ötös, de azért összátlagban 4,8 feletti tanuló lenni, amihez azért gimiben meg kell már kapaszkodnom, főleg, hogy franciát, és angolt is tanulok egyszerre.

Amúgy a tesióra mit zavar, senkit se ismerek, aki foglalkozik vele... Most ha elmész edzésre, ott rendesen csinálod a dolgokat, de a tesi az egy vicc.:)

15/F

2013. szept. 3. 17:35
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

Azért izgatom magam a tesi meg az edzés miatt,mert mindig attól félek,hogy bénának fognak tartani,és akkor majd nem fognak szeretni,stb. ilyen hülyeségek..Tudom hogy nem kéne:(

Le kéne szarnom az egészet,nem foglalkozni az egésszel,akkor talán még lenne egy ici-pici gyerekkorom...

2013. szept. 3. 17:46
 10/15 anonim válasza:
szerintem nagyon nem jó ez az új iskola rendszer én is 6.-os vagyok de nekünk meg 8 óránk van és hát nem a legjobb. Először én is stresszeltem ahogy te de aztán belerrázodtam. Én is csak azt tudom mondani mint az elöttem szólók, hogy pihend kimagad és gondolj arra hogy: menni fog ez ha minden nap tanulok. Sok sikert a nem izguláshoz!
2013. szept. 3. 18:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!