Kamaszok/Iskolába járok! Ti is tapasztaltok ilyet?
Ma voltam először iskolában, de esküszöm minden bajom van. :| Fáj a fejem, fáradt vagyok, rossz a közérzetem, gyengének érzem magam, fájnak a szemeim az erőlködéstől (akarnom kell hogy ébren maradjak).
Nem tudom ez miért van. A suliban jól érzem magam, azzal nincs gond.. Nem értem :|
Igen, nekem sincs bajom vele..
Ezekszerint akkor így jön ki a feszültség és a teher. Csak erre tudok gondolni.
Én inkább csak fáradt voltam.
Tavaly nagyon laza volt az órarendünk (legalábbis a mostanihoz képest), minden nap csak 6-7 órám volt, most viszont kétszer kilenc, a többi nap 7-8. Nem csináltunk se az első nap se ma semmi különöset, de előre félek. Már rágondolni is szörnyű milyen fáradt leszek pár hét múlva. :D
Nekem is van 6 angolom és négy németem, emelt angolra járok. Ebből a sok óraszám. Na meg mert bevezették még tavaly a heti 5 tesit. Én is 10.-es vagyok. :) Meg hát még a többi tantárgy...
Csatlakozom a klubhoz. Tegnap ahogy hazaértem, kidőltem és aludtam, ma meg a torkom fáj, meg a fejem, és szédülök, meg szerintem lázam is volt.
Pedig tavalyhoz képest még az órarendünk is jó, sőt se nagyon figyelni, se felkészülni nem kellett.
Dettó.
Fáradt, teletömve gondolatokkal... pedig ma csak töri és föci volt a nagyobb agymunka! A házira már alig tudtam koncentrálni... Irigylem Dambludore-tól azt a merengőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!