Kamaszok/Iskolába járok! Ti is tapasztaltok ilyet?
Ma voltam először iskolában, de esküszöm minden bajom van. :| Fáj a fejem, fáradt vagyok, rossz a közérzetem, gyengének érzem magam, fájnak a szemeim az erőlködéstől (akarnom kell hogy ébren maradjak).
Nem tudom ez miért van. A suliban jól érzem magam, azzal nincs gond.. Nem értem :|
Nekem is ez van.Délutánra,mikor hazaértem(12:30),akkorra elkezdett ingadozni a hangulatom összevissza,most meg beálltam a rossz hangulatra.Mindentől elment a kedvem,az iskolában szédültem,itthon is szédültem,fáj a hasam,nem érzem jól magam én sem.:SS
17/L-12.o.
Én 16 vagyok, 10.-es lettem. Egyszerűen úgy érzem nem bírom. Heti 4 óra angol, négy óra francia. Két plusz óra angol, mert felvettem fakultációnak. Ugyanez a biosszal. Heti 3 biosz. Évvégén magyar vizsga.
Nem tudom még mi akarok lenni, ez miatt félek, és muszáj belehúznom a tanulásba. Csak rossz, mert így mindenre szakítanom kell időt. Ami nehéz, mert van, hogy 8 órám van, tehát fél ötnél előbb haza se érek.. És akkor még tanuljak másnapra... Ahj :S
Tiszta para!
Lehet ez hat ki az egészségemre? Ezért vannak konkrétan fizikai tüneteim? :|
Ez velem is így va, de nem tudom miért.:O
Rengeteget nevettünk ma a barátokkal, de amikor hazaértem minden bajom volt nekem is, hányinger, csomó a torkomban, fájt a fejem..
Őszintén? :D Nekem is minden bajom volt... Fejfájás, hasfájás, hátfájás, mostmár lábfájás is, a torkom is fáj, köhögök, szédülök, az orrom is vérzett.. Ez valami közös iskolai betegség lehet. :D Pedig szeretem a sulit. :P
16L (11.osztály)
Nekem is.
Fáj a fejem, szédülök, rossz közérzet, én is alig tudok ébren maradni. :S Mondjuk, én betudom ezt az első napok miatti stressznek, de néha már nem bírom :/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!