Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináltok így iskolakezdés...

Mit csináltok így iskolakezdés előtt egy nappal?

Figyelt kérdés

Igaz, én csak kedden megyek, mert akkor kezdődik a suli (ügyviteli titkár). Kentem egy csodás banános hajpakolást a fejemre, meg vettem egy jó könyvet.^^

19/L

2013. szept. 1. 14:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Kitakarítottunk, megvettük a dolgokat amik eddig még nem voltak meg, becsomagoltam a cuccaim és vettem egy fekete nadrágot, mert nem volt. Ennyit terveztem mára, sikerült is. Ezen kívül szerintem olyan kettőig legalább netezni fogok, aztán hatkor kelés és mehetek évnyitóra. Hurrá.
2013. szept. 1. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én összeszedtem a kiteregetett ruhákat,megmostam a hajam,ebédeltem,most vacsorázok.Utána fürdök.Ennyi.

Minél előbb elkezdődik,annál hamarabb van vége;) (ápr.30.)

2013. szept. 1. 19:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Vásárolni mentem, vettem egy jó kis bőrszoknyát, sapit, pólót, tesire nadrágot. Egy kis papírboltban találtam Amerika kapitányos vignettát és Batmanes órarendet, szóval velük kezdem a tizediket. Aztán évnyitóra mentem, hazajöttem, pakoltam a szobámban, megbeszéltem anyával, milyen kávét kérek reggel, most pedig azon gondolkozok, Doctor Who-t folytassam, vagy kezdjem le a Trónok harcát...

Sok sikert mindenkinek, akármikor is kezditek a sulit! :)

16/L

2013. szept. 1. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnál voltam, hajat mostam, néztem, hogy 1 hete voltam hajat festeni és máris van lenövésem (2-3 mm) most gépezek és most jutott eszembe, hogy le kéne töltenem pár TesseracT számot.
2013. szept. 1. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szomorkodok, bedobok pár sört, aztán elalszok, és holnap reggel megpróbálok annyi koffeint bevinni a szervezetembe, amennyit csak halál nélkül lehetséges.
2013. szept. 1. 22:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Délig aludtam, aztán még 3ig lustálkodtam. :)

Felkeltem, készülődtem, barátnőmmel bementünk a központba kávézni meg kajálni, csináltunk sok béna képet, aztán kutyáztam. Most netezek, de nemsokára megyek hajat mosni. Fújok rá szőkítőspray-t, megszárítom, és kivasalom, közben pedig megnézek egy filmet, és végül majd próbálok aludni.

Bár nem hinném, hogy sikerülni fog, ugyanis már egy ideje 5-6 körül alszok el, úgyhogy fantasztikus lesz kb 1-1,5 órát aludni, de majd ha hazajövök (remélem, hogy nem gondolják megtartani az összes órát), akkor kidőlök. :)

16L

2013. szept. 1. 22:59
 17/17 anonim ***** válasza:
másnapos voltam
2013. szept. 4. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!