Mit csináltok így iskolakezdés előtt egy nappal?
Igaz, én csak kedden megyek, mert akkor kezdődik a suli (ügyviteli titkár). Kentem egy csodás banános hajpakolást a fejemre, meg vettem egy jó könyvet.^^
19/L
Én összeszedtem a kiteregetett ruhákat,megmostam a hajam,ebédeltem,most vacsorázok.Utána fürdök.Ennyi.
Minél előbb elkezdődik,annál hamarabb van vége;) (ápr.30.)
Vásárolni mentem, vettem egy jó kis bőrszoknyát, sapit, pólót, tesire nadrágot. Egy kis papírboltban találtam Amerika kapitányos vignettát és Batmanes órarendet, szóval velük kezdem a tizediket. Aztán évnyitóra mentem, hazajöttem, pakoltam a szobámban, megbeszéltem anyával, milyen kávét kérek reggel, most pedig azon gondolkozok, Doctor Who-t folytassam, vagy kezdjem le a Trónok harcát...
Sok sikert mindenkinek, akármikor is kezditek a sulit! :)
16/L
Délig aludtam, aztán még 3ig lustálkodtam. :)
Felkeltem, készülődtem, barátnőmmel bementünk a központba kávézni meg kajálni, csináltunk sok béna képet, aztán kutyáztam. Most netezek, de nemsokára megyek hajat mosni. Fújok rá szőkítőspray-t, megszárítom, és kivasalom, közben pedig megnézek egy filmet, és végül majd próbálok aludni.
Bár nem hinném, hogy sikerülni fog, ugyanis már egy ideje 5-6 körül alszok el, úgyhogy fantasztikus lesz kb 1-1,5 órát aludni, de majd ha hazajövök (remélem, hogy nem gondolják megtartani az összes órát), akkor kidőlök. :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!