Az elsősavató kb. az iskolakezdés után hány nappal van? Vagy rögtön az első napon?!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 15:10
1/8 anonim válasza:
Ez szerintem mindig máskor van..én is kíváncsi vagyok már rá,ugyanis szeptembertől én is középiskolás leszek:D
2/8 anonim válasza:
Dehogy az első nap, jóval később, nyugi. Nálunk pl. minden suliban októberben szokott lenni, pár hét eltéréssel.
3/8 anonim válasza:
Dehogyis!Van ahol októberben van,de nálunk decemberben volt:)
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó =)Köszi.
Amúgy énis most megyek majd gimibe...
2010. ápr. 16. 21:14
5/8 anonim válasza:
A lányomnak december elején volt.
6/8 A kérdező kommentje:
akkor az úgy tűrhető :D
köszi.
2010. ápr. 23. 14:05
7/8 anonim válasza:
Mi már ma kezelésbe vettük az elsősöket. Hihetetlenül magabiztosak voltak! A konkrét avatás nálunk októberben/novemberben szokott lenni, de tulajdonképpen az első naptól kezdve megy a buli.:) Önéletrajz, induló megtanítása, az alapszabályok lefektetése, előreköszönés...stb. Egyébként nálatok hogy sikerült?
8/8 A kérdező kommentje:
Október tizenvalahanyadikán lesz a hivatalos..:D De különben nem szivatnak minket, nagyon jófejek :)
2010. szept. 17. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!