Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednéd ezt a kamasz lányodna...

Engednéd ezt a kamasz lányodnak/fiadnak?

Figyelt kérdés
Hogy néha megigyon egy pohár sört/bort; sminkeljen (lány esetében); csajozzon/pasizzon; bulizni járjon. Megengednétek?

2013. aug. 31. 21:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most leszek 16 nemsokára. A szüleim nem a legszigorúbb szülők, de nem is a legengedékenyebbek, nagyon féltenek.

Bíznak bennem, így ihatok alkoholt, erősen mértékben. Nem iszok titokban, ha itthon iszok egy sört, akkor tudnak róla, de legtöbbször alkoholmenteset iszok. Boroskólát néha csinálunk apuval, és kaphatok egy-két pohárral. Ha családi bulira megyünk, akkor a gyerekasztalra is kerül már egy pár sör és pezsgő, mert már mind 16 körül vagyunk. Amikor hatan barátnőkkel nyaralni mentünk, ittunk gyümölcsös söröket, tudtak róla, és bíztak benne, hogy tartom a mértéket (tartottam)

Sminkelni teljes mértékben sminkelhetek, de ha túlzásba vinném, megmondanák.

Még nem volt pasim, de ha úgy sikerülne, akkor nem elleneznék.

Bullizni már nem hiszem, hogy mindenhova elengednének, de én se vágyok. Fesztiválra mehettem, jöttek értem és a barátnőmért.

15/L

2013. szept. 1. 20:53
 12/13 anonim válasza:
Egy szülõnek szerintem kötelessége megtatnitani a gyerekét a kultúrált alkoholfogyasztásra, ha iszik valamit ahoz tudjon hozzáillõ poharat választani, tudja mibõl van... nem árt a minõségibb italok felé terelni. Ha otthon is ihat ezt azt nem fog egy padon kikötni zacskós borral a kezében. Sminket nem igazán ismerem mert férfi vagyok felõlem kenhet amit akar max ha ronda lemosatom vele. Mondjuk olyan 14 éves kora körül normális a barát, barátnõ ha ismerném a szüleit akár ott is aludhatna. Bulizni csak 7végén amíg szalonképes állapotba jön haza, fesztiválozni is mehetne ha van megbízható nagytesó.
2013. szept. 2. 16:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha kellően érett, hogy megértse a veszélyeket, akkor igen.

Pl. a túl sok alkohol káros, ha nem szokott hozzá az alkoholhoz, olyan dolgokat csinálhat, amiket józanul soha. A pasikkal ne feküdjön le, alkoholos állapotban könnyebb rábeszélni a hülyeségekre.

39F.

2013. szept. 7. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!