Engednéd ezt a kamasz lányodnak/fiadnak?
Attól függ, hány éves... az alkoholt semmiképp. A smink: rendezvényre, eseményre kis szemceruza, szájfény miért ne? Suliba 16 éves koráig nem, utána is csak diszkréten.
Buliba... 16 éves koráig csak délután, kora este, utána mehet, de csak ha tisztában van a veszélyekkel.
Pasizni? 40 éves vagyok, 16 éves voltam, amikor először szerelmes voltam, 14 és fél évesen átestem az első csókon, szóval miért ne? Persze 14 évesen ne bújjon ágyba senkivel... Csak legyen tisztában önmagával, ennyi...
Én engedném.
Nekem sose tiltották az ivászatot, nyugodtan leülhettem otthon egy-két sör mellé, nem kellett rejtegetnem.
A többieket eltiltották a piától. Annyit értek el vele, hogy titokban csinálták, durvábban.
Hány éves? Nagyon nem mindegy, hogy 13-14 vagy 16-17 évesről beszélünk. Nem azért, mintha a 17 éves már felnőtt lenne, de akkor már többet enged a szülő.
Sminkelés is mennyit jelent, hány alkalomra? Mert a mindennapos vakolást egyik korban sem engedném, hogy aztán 25 évesen olyan ragyás legyen a bőre mint a nagyanyámnak.
Az alkohol korfüggő, 16-17 éves kortól ha komoly, felelősségteljes, és tudja hol a határ.
Smink: Pattanásokra korrektor mehet 12-3 éves korban is, gimiben egy natúr smink belefér bőven. ( ami nem egyenlő a vakolattal)
Ez.függ a partnertől is, meg az érettségtől. Igyekezném felvilágosítani, hogy ne legyen baj belőle. 16-7 éves kortól engednék komolyabb kapcsolatot ( néha ott aludhat, persze nem suliidőben)
Bulizás: Nem nagyon örülnék ha szórakozóhelyekre járna, mert sajnos itt tényleg sok a drog, a bűncselekmény, stb. Koncert meg házibuli normális havernál oké, ezekre gimitől már járhat. Ha muszáj diszkózni, akkor igényesebb helyre engedném csak és társasággal, és ha sokáig buliznak, értük mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!