Elmenjek a buliba? Mit mondjak anyának?
Sose voltam az az itthonról eljárkálós,bulizós lány,pedig mindjárt 16 leszek.
Még augusztus elején voltam Angliában és Franciao.-ban és azok közül,akik jöttek,csak egy lányt ismertem (nem a suli szervezte az utat),aki a város bulikirálynője kb,mindenki ismeri és nagyon népszerű és a fiúkkal is nagyon jóban van(nem megd..ni akarják,hanem tényleg szeretnek vele lógni).A szervező egymás mellé ültetett minket a buszon és egy szobában voltunk a szállásokon is.
Nagyon jóban lettünk,megtudtam róla olyanokat,hogy csak úgy néztem és ő is mondta,hogy visszahúzódó nyominak gondolt,mert a suliba alig beszélek velük.
Azóta szinte naponta találkozunk és ma mondta,hogy lesz egy nyárzáró buli és mennem kell,mert ott lesz az "álomsrácom".Meséltem neki arról a fiúról,akibe nagyon régen bele vagyok zúgva,de alig beszéltem még vele normálisan,mert focista és úgyse kellene neki egy olyan lány,mint én.
Ő pedig azóta össze akar vele hozni és elég jól halad,de én félek.
Sose voltam még semmmilyen buliba és anya se engedne el,ezért a barátnőm kitalálta,hogy náluk alszok majd,mert őt bármeddig elengedik.
De félek vagy olyan fura érzésem van,mert ha elmegyek oda,akkor elég valószínű,hogy lesz valami.
Elmenjek?
Anyának elmondjam vagy mondjam,hogy csak a csajnál alszok?
Nem éri meg kamuzni anyukádnak, mert úgyis kiderül, ha buliban voltál (elsősorban a Facebook fog lebuktatni a képekkel), és ha utólag rájön, akkor sosem fog elengedni sehová sem, mert egyszer már eljátszottad a bizalmát, és félni fog, hogy újra átvered.
Ha bízol a lányban, akkor szerintem nincs okod arra, hogy ne menj el. Néha ki kell bújni a csigaházból és eljárni társaságba. :)
Hm... hát én a helyedben meggondolnám a társaság függvényében. Ha anyud beveszi a "barátnőmnél alszok" dumát, akkor egyrészt szerencsés vagy, másrészt vigyázz magadra.
Egyszer-kétszer, ha tényleg nagyon fontos és a lebukás veszélyét vállalod (amivel ugye ugrik a bizalom is) meg lehet csinálni.
De figyelj oda, hogy ne valami baromállat társasággal menj azért, ne igyál sokat, ne csinálj hülyeséget. Gondolom fel tudod mérni a határokat ennyi idősen.
Bár esetleg, ha anyud nyitott ilyenre megpróbálhatod neki a buli dolgot beadagolni, ez a legtisztességesebb és legbiztonságosabb megoldás.
És még egy jótanács: hagyd a focistákat. Bármilyen helyesek, vigyázz velük, mert legtöbbjük elég elzüllött, bunkó fiúgyermek.
De anya csak éjfélig engedne el max,a buli meg tartani fog hajnalig...Tízre mennénk,2 óra miatt felesleges lenne mennem.
Ráadásul ez az a társaság,ahová be akartam kerülni mindig is,de most hogy itt a lehetőség,megijedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!