Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmenjek a buliba? Mit mondjak...

Elmenjek a buliba? Mit mondjak anyának?

Figyelt kérdés

Sose voltam az az itthonról eljárkálós,bulizós lány,pedig mindjárt 16 leszek.

Még augusztus elején voltam Angliában és Franciao.-ban és azok közül,akik jöttek,csak egy lányt ismertem (nem a suli szervezte az utat),aki a város bulikirálynője kb,mindenki ismeri és nagyon népszerű és a fiúkkal is nagyon jóban van(nem megd..ni akarják,hanem tényleg szeretnek vele lógni).A szervező egymás mellé ültetett minket a buszon és egy szobában voltunk a szállásokon is.

Nagyon jóban lettünk,megtudtam róla olyanokat,hogy csak úgy néztem és ő is mondta,hogy visszahúzódó nyominak gondolt,mert a suliba alig beszélek velük.

Azóta szinte naponta találkozunk és ma mondta,hogy lesz egy nyárzáró buli és mennem kell,mert ott lesz az "álomsrácom".Meséltem neki arról a fiúról,akibe nagyon régen bele vagyok zúgva,de alig beszéltem még vele normálisan,mert focista és úgyse kellene neki egy olyan lány,mint én.

Ő pedig azóta össze akar vele hozni és elég jól halad,de én félek.

Sose voltam még semmmilyen buliba és anya se engedne el,ezért a barátnőm kitalálta,hogy náluk alszok majd,mert őt bármeddig elengedik.

De félek vagy olyan fura érzésem van,mert ha elmegyek oda,akkor elég valószínű,hogy lesz valami.

Elmenjek?

Anyának elmondjam vagy mondjam,hogy csak a csajnál alszok?

2013. aug. 31. 17:01
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem éri meg kamuzni anyukádnak, mert úgyis kiderül, ha buliban voltál (elsősorban a Facebook fog lebuktatni a képekkel), és ha utólag rájön, akkor sosem fog elengedni sehová sem, mert egyszer már eljátszottad a bizalmát, és félni fog, hogy újra átvered.

Ha bízol a lányban, akkor szerintem nincs okod arra, hogy ne menj el. Néha ki kell bújni a csigaházból és eljárni társaságba. :)

2013. aug. 31. 17:11
 2/35 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem menj el, egy buliból tuti nem lesz baj :).
2013. aug. 31. 17:11
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Mint a filmekben. A visszahúzódó lány összebarátkozik a menő csajjal, majd a menő csaj be akarja szerezni a visszahúzódó lányt a menő srácnak. Ráveszi, hogy hazudjon az anyukájának, menjen el vele buliba. Ott a lány nagyot csalódik, mert a fiú csak szexet akar, sírva rohan haza. A filmek végén a visszahúzódó csaj összejön a menő sráccal, de ez itt az élet, ahol mérlegelned kell, hogy ér-e ennyit anyukád bizalma...
2013. aug. 31. 17:13
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Hm... hát én a helyedben meggondolnám a társaság függvényében. Ha anyud beveszi a "barátnőmnél alszok" dumát, akkor egyrészt szerencsés vagy, másrészt vigyázz magadra.

Egyszer-kétszer, ha tényleg nagyon fontos és a lebukás veszélyét vállalod (amivel ugye ugrik a bizalom is) meg lehet csinálni.

De figyelj oda, hogy ne valami baromállat társasággal menj azért, ne igyál sokat, ne csinálj hülyeséget. Gondolom fel tudod mérni a határokat ennyi idősen.

Bár esetleg, ha anyud nyitott ilyenre megpróbálhatod neki a buli dolgot beadagolni, ez a legtisztességesebb és legbiztonságosabb megoldás.

És még egy jótanács: hagyd a focistákat. Bármilyen helyesek, vigyázz velük, mert legtöbbjük elég elzüllött, bunkó fiúgyermek.

2013. aug. 31. 17:13
 5/35 A kérdező kommentje:

De anya csak éjfélig engedne el max,a buli meg tartani fog hajnalig...Tízre mennénk,2 óra miatt felesleges lenne mennem.

Ráadásul ez az a társaság,ahová be akartam kerülni mindig is,de most hogy itt a lehetőség,megijedtem.

2013. aug. 31. 17:18
 6/35 anonim ***** válasza:
50%
Milyen buli az, ami 10kor kezdődik???
2013. aug. 31. 17:39
 7/35 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb buli 10-11 fele kezdődik.
2013. aug. 31. 17:41
 8/35 anonim ***** válasza:
71%
16 évesen tedd össze a kezed,hogy éjfélig elengednek,ha az én lányom lennél legkésőbb 11re otthon kéne lenned.Ne titkolózz anyukád előtt nem éri meg.
2013. aug. 31. 18:02
 9/35 anonim ***** válasza:
36%
Most néztem még csak 15 vagy,nos egy 15 éves lányt 10 lenne a max addigra haza kéne jönnie,tehát én nem engednélek el,szerintem 5 évesnek nincs helye ilyen buliban.
2013. aug. 31. 18:07
 10/35 anonim ***** válasza:
0%
*15 évesnek
2013. aug. 31. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!