Elmenjek a buliba? Mit mondjak anyának?
Sose voltam az az itthonról eljárkálós,bulizós lány,pedig mindjárt 16 leszek.
Még augusztus elején voltam Angliában és Franciao.-ban és azok közül,akik jöttek,csak egy lányt ismertem (nem a suli szervezte az utat),aki a város bulikirálynője kb,mindenki ismeri és nagyon népszerű és a fiúkkal is nagyon jóban van(nem megd..ni akarják,hanem tényleg szeretnek vele lógni).A szervező egymás mellé ültetett minket a buszon és egy szobában voltunk a szállásokon is.
Nagyon jóban lettünk,megtudtam róla olyanokat,hogy csak úgy néztem és ő is mondta,hogy visszahúzódó nyominak gondolt,mert a suliba alig beszélek velük.
Azóta szinte naponta találkozunk és ma mondta,hogy lesz egy nyárzáró buli és mennem kell,mert ott lesz az "álomsrácom".Meséltem neki arról a fiúról,akibe nagyon régen bele vagyok zúgva,de alig beszéltem még vele normálisan,mert focista és úgyse kellene neki egy olyan lány,mint én.
Ő pedig azóta össze akar vele hozni és elég jól halad,de én félek.
Sose voltam még semmmilyen buliba és anya se engedne el,ezért a barátnőm kitalálta,hogy náluk alszok majd,mert őt bármeddig elengedik.
De félek vagy olyan fura érzésem van,mert ha elmegyek oda,akkor elég valószínű,hogy lesz valami.
Elmenjek?
Anyának elmondjam vagy mondjam,hogy csak a csajnál alszok?
Pontosan! Gondolom a 65%-os válaszoló csakis tanulmányi kirándulásra ment el "barátokkal", és vízen kívül semmit se ivott, friss levegőn kívül pedig semmit se szívott. Csak taknyot.
Az első sört 18 évesen bontotta, és a szex után is csak felnőtt korában kezdett érdeklődni, hiszen előbb nem szabad.
65%-os,menjél már légyszi oda,ahol találsz olyan embereket,akiket ez érdekel és osszad ott az észt.Ez már baromi fárasztó egy idő után.
Gratulálok,igazi mintapolgár vagy.Taps,taps,taps neked.
Már eleget szerepeltél,szia.
Amúgy jó volt az egész éjszaka/hajnal és még soha,sehol nem éreztem magam ennyire jól.Nem éreztem azt,hogy kirekesztenének és borzasztó jó fej volt mindenki.Ha nem mentem volna el a buliba,akkor valószínűleg a sráccal se mentem volna el sehova és azzal szenvednék itthon,hogy sose fog velem szóba állni.
Köszönöm a normális válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!