Elmenjek a buliba? Mit mondjak anyának?
Sose voltam az az itthonról eljárkálós,bulizós lány,pedig mindjárt 16 leszek.
Még augusztus elején voltam Angliában és Franciao.-ban és azok közül,akik jöttek,csak egy lányt ismertem (nem a suli szervezte az utat),aki a város bulikirálynője kb,mindenki ismeri és nagyon népszerű és a fiúkkal is nagyon jóban van(nem megd..ni akarják,hanem tényleg szeretnek vele lógni).A szervező egymás mellé ültetett minket a buszon és egy szobában voltunk a szállásokon is.
Nagyon jóban lettünk,megtudtam róla olyanokat,hogy csak úgy néztem és ő is mondta,hogy visszahúzódó nyominak gondolt,mert a suliba alig beszélek velük.
Azóta szinte naponta találkozunk és ma mondta,hogy lesz egy nyárzáró buli és mennem kell,mert ott lesz az "álomsrácom".Meséltem neki arról a fiúról,akibe nagyon régen bele vagyok zúgva,de alig beszéltem még vele normálisan,mert focista és úgyse kellene neki egy olyan lány,mint én.
Ő pedig azóta össze akar vele hozni és elég jól halad,de én félek.
Sose voltam még semmmilyen buliba és anya se engedne el,ezért a barátnőm kitalálta,hogy náluk alszok majd,mert őt bármeddig elengedik.
De félek vagy olyan fura érzésem van,mert ha elmegyek oda,akkor elég valószínű,hogy lesz valami.
Elmenjek?
Anyának elmondjam vagy mondjam,hogy csak a csajnál alszok?
Nehogy már azért menjen már valakinek tönkre az élete mert 15 évesen nem járt el bulizni.. Én se jártam, most egyetemista vagyok, és köszi szépen, jól érzem magam. Nem lettem visszahúzódó, magamba forduló. Ennyi idősen még nem ennek van itt az ideje, bármennyire is mást sugall mostanában a média.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha az anyukád helyében lennék, és kiderülne soha többet nem bíznék meg benned és hatalmasat csalódnék. És előbb utóbb ki fog derülni.
Hogy képzelted? Ezért alkoholista, drogfüggő ribizli leszel, elbszott értékrenddel.
Igazam van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!