Elmenjek a buliba? Mit mondjak anyának?
Sose voltam az az itthonról eljárkálós,bulizós lány,pedig mindjárt 16 leszek.
Még augusztus elején voltam Angliában és Franciao.-ban és azok közül,akik jöttek,csak egy lányt ismertem (nem a suli szervezte az utat),aki a város bulikirálynője kb,mindenki ismeri és nagyon népszerű és a fiúkkal is nagyon jóban van(nem megd..ni akarják,hanem tényleg szeretnek vele lógni).A szervező egymás mellé ültetett minket a buszon és egy szobában voltunk a szállásokon is.
Nagyon jóban lettünk,megtudtam róla olyanokat,hogy csak úgy néztem és ő is mondta,hogy visszahúzódó nyominak gondolt,mert a suliba alig beszélek velük.
Azóta szinte naponta találkozunk és ma mondta,hogy lesz egy nyárzáró buli és mennem kell,mert ott lesz az "álomsrácom".Meséltem neki arról a fiúról,akibe nagyon régen bele vagyok zúgva,de alig beszéltem még vele normálisan,mert focista és úgyse kellene neki egy olyan lány,mint én.
Ő pedig azóta össze akar vele hozni és elég jól halad,de én félek.
Sose voltam még semmmilyen buliba és anya se engedne el,ezért a barátnőm kitalálta,hogy náluk alszok majd,mert őt bármeddig elengedik.
De félek vagy olyan fura érzésem van,mert ha elmegyek oda,akkor elég valószínű,hogy lesz valami.
Elmenjek?
Anyának elmondjam vagy mondjam,hogy csak a csajnál alszok?
Mi a baj azzal,hogy tízre mennénk?
A társaság legtöbb tagja 15-17 éves és őket addig engedik el,amíg jól érzik magukat.Pedig nem a város legalja családjaiból jönnek,a legtöbbjük szülei milliomosok.
Ők már tavaly nyár óta szinte minden hétvégén eljárnak bulizni és simán elengedik őket.Anya nem tudná meg,hogy elmentünk máshová,mert Facebookon nincs fent,olyanok pedig nem lesznek a bulin,akik beszélnének vele.
Ahhoz képest,hogy nem normális szerinted,elég sokan ezt csinálják...
Ez nem minősül hazugságnak,mert valamennyit a barátnőmnél is fogok aludni,csak azt nem fogja anya tudni,hogy elmegyünk közben máshova is.Szóval ez igazából nem hazugság.
Már beszéltem anyával és könnyen elengedett,mert ő se lesz itthon,elmegy a nevelőapámmal valami szülinapra és így legalább nem leszek itthon egyedül.
Persze, beszéljétek le a társasági életről, legyen csak introvertált, mint az itt válaszoló/kérdező emberek 3/4-e.
16 évesen már rég ott tart az ember, hogy lázadozik, a szülei által megszabott határokat feszegeti, és az eközben elkövetett hibákból tanul. Az ebben a korban szerzett tapasztalatok miatt fejlődik a jelleme.
Arról "híres" a kamaszkor, hogy a gyerekek ellenszegülnek a szülőknek, buliznak, féktelenül élnek, és nem félnek a holnaptól. Ez így normális.
Ezt mondd azoknak, akik anno Kispálra tomboltak, most pedig családjuk van, jól keresnek, és elégedettek az életükkel.
Aztán egyből tarthatsz is egy kiselőadást a magányos, emberi kapcsolatok nélkül élő, megkeseredett embereknek arról, milyen jó döntés volt annak idején elszigetelni magukat a kortársaiktól.
De nem baj! Van remény! Nincs is jobb annál, mint mikor a 32 éves Józsi bá' pogózik a koncerten taccsrészegen, a tinédzserekkel pacsizva.
Nyílván ő csinálja jól, aki család és munka mellett issza black-outra magát, mert amikor "volt rá lehetősége" nem tombolta ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!