Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem bírok így élni! Mit tegyek?

Nem bírok így élni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyukámmal sose volt jó a családi kapcsolatom.. mindíg veszekedtünk valamin... Most kitalálta hogy Mivel JÖN a tél ezért vegyek fel olyan nadrágot ami 3-4 cm-rel magasabb derekú a csipőnadrágnál. Én mondtam neki hogy nem szeretném mert egyenesen UTÁLOM azokat a nadrágokat mert nem bírok benne normálisan leülni rádásul csak feszengek benne órákon a padba. Az a rossz, hogy anyu ezt azért találta ki mert, hogy ő könnyen megtud fázni és ő elég fázós típus.. és nem érti meg hogy én nem vagyok az. Mindent rám erőltet és amúgymeg ha fázok úgyis teszek ellene. Hetente legalább 4-5x veszekszünk (ne ilyen kis vitákra gondoljatok) és már nem bírom. Mit tegyek, hogy megértse nincs szükségem ezekre?
2009. okt. 31. 17:06
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek: csak úgy közlöm: nem vagyok kövér -.-*

köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2010. jan. 20. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!