Nem bírok így élni! Mit tegyek?
Igazából megértelek, én is ilyen voltam, nekem is mindig mondogatták, hogy öltözzek fel és engem sem érdekelt. Pontosan addig, amíg vesemedence gyulladást nem kaptam és otthon nyomtam az ágyat lázasan, kínok közt.
Szóval vegyél fel hosszú derekú pulcsit, ami az utcán véd, a suliban meg le tudod venni, de ne akarj felfázni.
(Keresztanyám azért lett meddő, mert felfázott, sosem figyelt erre. Nem lehet gyereke. Nem játék.)
Nemár -.- komolyan mondod hogy ilyeneken veszekedtek?
egyébként mindig így volt? mert ha nem akkor 1-2 éven belül meg kell szűnjön a probléma, ha meg nem akkor 18 évesen úgy is leléphetsz otthonról... én is ezt fogom tenni, engem is zavar kicsit a családom, ők is engem (igaz én anyummal meg a pasijával élek ) és nem olyan a kapcsolat hogy szükségem legyen rájuk... szar ügy ez a kamaszkor, én már kezdek kinőni belőle de így sem oldódik meg minden problémám... engem zavar hogy mindig benyitogatnak a szobámba, hogy mindig engem csesztetnek de eltartani meg nem nagyon akarnak mert"jaj fiam annyira szar az anyagi helyzetünk" tehát ez ne legyen indok ... de dícséretet persze nem kapok soha... ja am. a farkamat nem verhetem ki nyugodtan mert nem hagynak 1 nyugodt percet sem (ez leginkább öcsémre igaz de őrá nem haragszom hisz csak 7 éves és am. sem tehet semmiről)
őket meg zavarja hogy ha gitározok, hogy becsukom az ajtót, áh -.- és anyámmal nem lehet megbeszélni semmit... azt hiszik okosabbak és át tudnak bas*ni meg kikerülni a korrekt választ de rohadtul átlátok rajtuk...
tehát amint lehet lelépek, remélem nem csak a szomszéd városba hanem sikerül valamerre külföldre (minimum angliáig mennék...)
16/F
Szerintem halgass anyukádra, mert ha megfázítod a nőgyógyászati szerveid, még az is előfordulhat, hogy a gyulladás következtében nem lehet gyereked. És akkor 15 év múlva zokogsz majd, hogy bárcsak vettél volna másik gatyát. Anyukád tudja ezt, és ezért veszekszik veled. Lehetne ennyi eszed 14 évesen!
15/L
jogos a kérdés és aki nem korosztálybeli nem érti meg.
Én egyszerűen nem tudok vita nélkül elmenni vásárolni anyukámmal. Codálkozik hogy mostanában minden olyan semmi anyagból van és minden olyan vékony és rövid.
Mondom neki mindenki ilyenekbe jár, és amikor meglát egy kötött barna hosszú pulóvert (most elmondtam a szerintem legvisszataszítóbb ruhát xD)akkor mindig kell neki szólni hogy nem illik hozzám nem vagyok öregasszony.
Egyszer vedd fel és állj benne hülyén vagy ilyesmi. Nekem ezek bejöttek, akkor azthiszi hogy rosszul áll.
Sajna többet nem tudok segíteni mert mindenkinek másmilyenek a szülei.
15/L
A veséket védeni kell a hidegtől. Vesegyulladás, vesemedence, kismedence gyulladás nem frankó, lányoknál meg pláne nem
nézz utána ennek a neten
szia! figyelj, nem hiszem el neked, hogy nyomja a hasad! ha egyenesen ülsz, akkor főleg nem bánthatja! képzeld el, hogy pl a motoros ruhák nem csípőgatyásak. és abban az ember dölöngél, hosszú távol előredől. mégse fáj a hasa... tehát nem hiszek neked.
egyszer volt olyan h. 2-2 órát motoroztam, oda vissza. nagymenő pasi viszi a csaját stile. Hát minek is öltöznék én fel. Fürdőruhafelső, egy csípőfarmer, ami csak azért volt hosszú, hogy a térdizületeimnek ne legyen baja. Fiúm hazahozott strand után, tök jó kedvem volt. Másnap ha kihúztam magam akkor fájt a hasam, ha összegörnyedtem a hátam. Nem volt semmilyen jó helyzet, ami kényelmes lett volna. Egy héten át szenvedtem, véres pisilés, a nemi szervem egy pisilés után borzasztóan csípett, vagy 3 percig folyamatosan, utána kezdett el enyhülni. Egy hét után szántam rá magam az orvosra, kiderült, vese-medence gyulladás. Mert kint volt a derekam végig! A csípőnadrág nem védi a vesédet, medencédet! Utána 5 napig antibiotikumokat szedtem. Az orvosi papírt néztem, 1 kereszt vér, 4 kereszt genny volt a vizeletemben! A keresztek max száma 4. Egyébként ez a kereszt a a mennyiségét, erősségét jelöli. (pl. allergológián is, mondjuk 3 keresztesen vagy allergiás a parlagfűre) Borzasztó volt! Én elképesztően jól bírom a fájdalmat, de egy hét után én magam szántam rá magam az orvoshoz. Utána 3 hónapig nem volt menzeszem sem. Összezavart mindent.
Szerintem az a pér centi nem sok. Nem azt mondom, hogy hordj hónaljig feléri nadrágokat, de vannak nacik, amik a csípőnadrágnál csupán 1-2-3 centivel magasabb a derekuk. Az már valami! Vegyél hosszú pulcsikat, úgy is lehet vki nőies! Sőt, a fenék alá érők kimondottan divatosak. Ott meg senki nem látja, hogy meddig ér rajtad a nadrág! Nyáron, jó időben hordj olyan nadrágot. Az max arra való.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!