Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mit tegyek? (...

Szerintetek mit tegyek? ( többi lent )

Figyelt kérdés
Épp a 11 éves lányom szobályába voltam és egy fél doboz cigarettát találtam. Szinte semmit se tudok a lányomról mert nem mond el nekem semmit. Mit csináljak?

2013. aug. 28. 07:22
 1/9 Jégtánc ***** válasza:
100%
Kezdj el vele beszélgetni.Normálisan,ne üvőltve.
2013. aug. 28. 07:56
 2/9 anonim válasza:

Szép lassan tudj meg többet a lányodról.

1. Étkezéseknél, amikor együtt van a család (nyugodtan, nem idegesen) kérdezd a barátjairól, barátnőiről, vagy pl.: Milyen volt ma a suli? Ezeket minden nap kérdezd.(Próbálj a legjobb barátjává/barátnőjévé válni!! Ne siesd el!

2. Később mikor már szinte mindent tudsz a lányodról kérdez meg tőle: Ki akarod próbálni a cigarettát?

Ha nemmel válaszol megmutatod a cigarettát...

vagy

1. Elteszed a dobozt és nem adod oda neki.(azonban előfordul, hogy új cigaretta dobozt vesz)

Ha ezt megtalálod megmutatod neki a 2 dobozt...

2013. aug. 28. 08:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt anyukám csinálta meg a hugommal. Elég drasztikus de bevált. Ő akkor 12-13 éves lehetett. Ha van valaki aki dohányzik a családban (nálunk anya és apa is sajnos) üljön le a kislánnyal és szivasson el vele egy szál erősebb cigarettát. Ne hagyja, hogy letegye szívja végig. Mivel ennyi idősen még csak divatból cigiznek, nem tüdőzik le, ez nagy valószínűséggele gy olyan meghatározó negatív élmény lesz, hogy ha nem is örökre, de évekre elveszi a kedvét a cigitől. Tesómnál bejött. Ő most 24 éves és 2-3 éve dohányzik, de addig nem gyújtott rá.
2013. aug. 28. 08:24
 4/9 anonim ***** válasza:

"Szinte semmit se tudok a lányomról mert nem mond el nekem semmit." -- És ez Téged nem zavart azelőtt, hogy megtaláltad a cigarettát nála? Szerinted ez normális, hogy 11 éves gyereked titkolózik, nem tudsz róla semmit? Mégis milyen szülő vagy, hogy neveled?

Egyébként meg fake a kérdés, értelmes felnőtt ember nem ír olyat, hogy "szobáLYa"...

2013. aug. 28. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vedd ki belőle a cigit cseréld ki cigi rágóra! Figyeld, hogy meg lepődik majdan :D
2013. aug. 28. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

És csak most kezdett el érdekelni?

Nem gondolod,hogy annak hogy nem mond el neked semmit,okai vannak?

2013. aug. 28. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Először is gáz,hogy semmit nem tudsz a 11 éves kislányodról,ültesd le és beszélgessetek,ha eddig nem tetted,és húzd rövidebbre a pórázt.
2013. aug. 28. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha van kecskétek rágasd meg vele:)

Csak vicc xD

Én 14 éves lány vagyok így még gyerekszemmel tudok nézni..szerintem mutasd meg neki és mondd hogy a szobájában találtad és hogy neked nyugodtan elmondhatja ha cigizik.Aztán beszélj vele minden nap, elvégre a lányod! Ahogy az egyik előttem lévő mondta:légy a legjobb barátnője ezentúl:)

2013. aug. 30. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
cigirágós ötlet az jó. anyám ezt már velem is eljátszotta h kicserélte cigi rágóra. rohadtul betojtam amikor megláttam benne a rágót de aztán bevallottam mindent.
2013. okt. 2. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!