Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Na? :D Szerintetek?

Na? :D Szerintetek?

Figyelt kérdés
19éves lány vagyok,és mindig 15-16nak néznek:D Ma egy nő azthitte ,hogy most leszek 9edikes. 180cm vagyok,bár az arcom nem az a nőies festett,hanem aranyos xd Meg ruhákban is a new yorker ,nem ez a tüsarkú meg cicikidobó felső. Viselkedésem gyerekes ,bolondos,imadom a jatszoteret pl. de tudok komoly lenni. Szerintetek ez jó?:D
2013. aug. 27. 15:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki :) én is ilyen vagyok. 30 éves vagyok, szültem 2 gyereket, de akit kérdezek az 24-26 évet ha mond.... én is ilyen vagyok mint te. :)
2013. aug. 27. 15:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez semleges. Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz ember. Az pozitívum, hogy vidám lánynak tűnsz és szeretsz játszani. Én imádom a fűzőket, a szép elegáns szoknyákat és a sminket. Néha kicsit idősebbnek is nézek ki a koromnál, de én is imádok játszóterezni, főleg hintázni. A New Yorkeres ruhák pedig nem jó minőségűek és tömeg cuccok, de te döntöd el, ez csak az én véleményem. :)
2013. aug. 27. 15:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Jól érzed magad így?

Akkor az!

AMúgy én ilyen voltam, most is sokkal fiatalabbank néznek. Van két lányom, (28 vagyok) múltkor egy néni megjegyezte, hogy nem kellett volna ilyen fiatalon szülni, mert mi lesz így belőlem? Két diplomám van és a szakmámban dolgozom. Imádok fiatalos lenni

2013. aug. 27. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Aha, én 22 vagyok, de hétvégén is megkérdezték, hogy elmúltam - e 14...
2013. aug. 27. 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Üdvözöld a személyiséged ;)
2013. aug. 27. 15:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok 17-18nál nem néznek többnek :)
2013. aug. 27. 16:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Néha jó,néha rossz.
2013. aug. 27. 18:01
 8/14 A kérdező kommentje:

Tyű..picit féltem, hogy lefognak oltani,hogy miért nem koromhoz illően viselkedem "komoly" felnőttként.

Sokszor megkapom a sose nősz föl stb jelzőt..de nem érdekel, olyankor rávágom egyszer élünk , én határozom meg azt,hogy milyen vagyok az én életem.

És nem lessz jobb, ha morogva élem le..bár nem vagyok én sem mindig vidám sokszor vagyok magam alatt , mint bármelyik ember.:)

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok , ment a zöldkéz mindenkinek.:)

És ti is maradjatok ilyen nyitottak, és kedvesek.:)

2013. aug. 27. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha te így jól érzed magad, akkor nincs probléma. Az csak jó, ha fiatalabbnak nézel ki :)
2013. aug. 27. 21:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Küldesz képet privátban?:D

18/l

2013. aug. 28. 10:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!