Ha egy Justin Biber koncertre mennék (1. sor... 26.000 forint), vagy ha ismerős, aki csinál tetkókat meg piercingeket (és nagyon ügyes) csinálna nekem egy egész vádlis tetoválást, egy kb 5 centis csillagot a csípőmre, nyelv piercinget, köldök piercinget és snake bites piercinget? (a mintákat évek óta eldöntöttem, nem változtattam azóta rajtuk, a vádlin levőnek nagyon fontos jelentése lenne számomra)
Egyiket se. Ha ennyit nem bírsz egyedül eldönteni, akkor inkább ne csinálj semmit.
2013. aug. 27. 13:42
12/16 anonim válasza:
Mivel 15 éves vagy egyértelmű hogy koncertre menj. Ennyi idősen nem csináltatnék tetoválást, ráadásul kettőt is meg 3 piercinget, szerintem ez nagy hülyeség.
2013. aug. 27. 13:59
13/16 anonim válasza:
Egyiket sem jutna eszembe megcsinálni, de ha nagyon muszáj, akkor inkább a koncert, hiszen annak nem marad látható nyoma 70 éves korodra... A tetkó/piercing tök fölösleges, később majd magyarázkodhatsz a főnöködnek/felvételiztetőnek hogy hát izé 16 évesen nagy hülye voltam, de szeretnék jogász/orvos/tanár/manager/könyvelő, stb lenni... Sajnos vagy nem sajnos, de a legtöbb komoly értelmiségi munkahelyen nem tűrik a piercinget meg tetkót. A suliban sem jelentene előnyt. Ráadásul nem leszel örökké fiatal, a bőröd se lesz totál sima és roppant kínos egy 40-50-60 éves nőnek mondjuk a strandon, hogy a tinikori ballépéseik láthatóvá válnak. Eltávolítani nehéz és drága, hosszú időbe telik, és az eredmény sosem tökéletes. A piercinget oké, hogy ki lehet venni, de akkor sem esztétikus a heg, stb.
2013. aug. 27. 17:26
14/16 anonim válasza:
Koncert. mégha dzsásztin bíbör is...
2013. aug. 28. 14:11
15/16 anonim válasza:
én semmiképp sem dzsásztint választanám.... akkor se ha milliókat fizetnének érte
2013. aug. 28. 14:15
16/16 anonim válasza:
Én a koncertet választanám. Bár szívesebben mennék valakivel, minthogy egyedül... És ha mégsem ezt választod, szerintem csak a piercingeket csináltasd meg; azokat kiveheted ha megbánod. A köldök és snake bites piercingek tetszenek a nyelv viszont nem. Gondolj csak bele milyen hülyén néz ki ha egy alkalmi ruhát veszel föl, és az egyik vádlidon ott van egy tetoválás :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!