Anyukák, Tinilányok! Akkor ez most hogy van? Mindenkitől mást hallok! Most a top vagy a melltartó a jobb? 13/L
Szóval:
Régebben mindenhol azt olvastam, hogy a "serdülőknek" (kb. 11-14ig) nem egészséges a melltartó hordása (push-up illetve sima), mert hogy 20 éves korába a bokáig fog érni a melle. Jó akkor úgy voltam vele, hogy top lesz kb. 14 éves koromig és kész.
De! pont ma beszélgettem az osztálytársaimmal, hogy elvileg most pont az van, hogy a melltartó a jobb, mert megemeli a melleket és nem fog lötyögni (olvastam amúgy ezt már interneten is).
Most akkor mi van? Teljesen össze vagyok zavarodva! Melyiket hordjam?
/mellesleg topjaim vannak mindennap azokat hordom+ van egy push-upom, de azt ritkán viselem./
13/L
"a "serdülőknek" (kb. 11-14ig) nem egészséges a melltartó hordása (push-up illetve sima), mert hogy 20 éves korába a bokáig fog érni a melle."
Ahj,ez hülyeség.Valakinek 11 évesen már nagy melle van,de másnak még 15-16 évesen sincs semmi a cicije helyén.
Szóval ez nem kortól függ,hanem attól,hogy mekkora méretű a mell.Tehát ha "tudsz mit rakni" a melltartóba,akkor nyugodtan hordd,de ha még nem,akkor elég a top is.
az első válasza helytelen, a mell egy zsírszövet,max alatta van izom.
inkább akkor ereszkedik meg,hogyha nem tartja semmit,mert a gravitáció már csak ilyen gonosz dolog
a kérdésedre a válasz,teljesen mindegy, a kismellűeknek ilyen korban azért ajánlják a topot mert jó esetben egy fiatal lány nem a mellére szeretné felhívni a hangsúlyt és megadja azt a minimális tartást ami a kismellnek kell
a pushup szerintem felesleges és fájhat is ha folyamatosan a nyakadig polcolod a melled, válassz egy normális melltartót ha szeretnél és semmi bajod nem lesz tőle,ahogy attól sem ha topot hordasz :)
Én 14 éves koromig topot hordtam, azóta melltartót (és nem lógnak a melleim :D ). Ami nagyon fontos, hogy sportoláshoz mindig sportmelltartót vegyél fel, attól lesznek igazán lógósak később ha pl futás közben össze-vissza ugrálnak :D Amúgy a helyedben azt hordanám amelyik kényelmesebb, vagy sima melltartót vagy topot (push-upot rendszeresen semmiképpen, egyrészt szerintem kényelmetlen, másrészt 13 évesen még korai). Ne aggódj, ha nem 80c-sek már most a melleid akkor egyelőre a top is teljesen megfelel.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!