Melyik a jobb a top vagy a melltartó? 14/l
Felejtsétek már el azt a hülyeségte !!
A genetikát nem befolyásolja sem a melltartó, sem a top. Ha a mellméreted indokolja, hordj melltartót, ha meg 65/AAAA-s a melled, akkor topot.
Ilyen egyszerű.
Azt kell hordani ami neked való, ha kicsi a melled akkor a top jobban áll, ha nagy akkor a melltartó jobban tartja.
A top rugalmas, nem nyomja össze a melleket, az inkább a szivacsos melltartóra jellemző. De a mellnövekedést ilyesmi nem befolyásolja... 14 évesen erről még hogyhogy nem tanultatok?
Nos,a top nem nyomja össze a melled,különben a sportolók sem nagyon hordanának olyat..Inkább csak tartást ad a mellednek,bár ez is attól függ,hogy milyen top.Mert a sport az ugyaneszorítja egy kicsit,hogy ne idegesítsen mozgás közben,de kárt nem tesz benne..
A topnak csak az a hátránya,hogy nincs ami kiemelje a melled..
A melltartónál meg figyelni kell rá,hogy a megfelelő méretűt vedd meg,ami se kicsi,sem pedig nagy,amit úgy kell kitömködni..
Nekem nincs nagy mellem 17 évesen sem, de úgy vagyok vele,hogy inkább arányos legyen a mellméretem a sportos,átlagosan magas testemhez,mint hogy lógjon valami rajtam..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!